B bilgisayarci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,563 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 96 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 29 Kas 2023 #1 Buzluktan Taze Limonata Tanımı İçin Malzemeler 2 büyük uzunluk portakal 1 limon 5 su bardağı su 1 çay bardağı şeker Buzluktan Taze Limonata Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle meyvelerimizin kabukalarını soyup her birini 3 modüle bölüp buzluğa attım. Daha sonra buzluktan çıkarıp yarım saat kadar bekletip hepsini robattan geçirdim. İnce bir süzgeçten spatulayla yardımıyla iki kez posasını çıkarttım. Bu süreci yaptım en son tülbent üzere bezden geçirdim sulandırıp şekeri ekledim ve afiyet olsun. Buzluktan Taze Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Buzluktan Taze Limonata Tanımı İçin Malzemeler 2 büyük uzunluk portakal 1 limon 5 su bardağı su 1 çay bardağı şeker Buzluktan Taze Limonata Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle meyvelerimizin kabukalarını soyup her birini 3 modüle bölüp buzluğa attım. Daha sonra buzluktan çıkarıp yarım saat kadar bekletip hepsini robattan geçirdim. İnce bir süzgeçten spatulayla yardımıyla iki kez posasını çıkarttım. Bu süreci yaptım en son tülbent üzere bezden geçirdim sulandırıp şekeri ekledim ve afiyet olsun. Buzluktan Taze Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı