M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 26 May 2023 #1 Cajulu Körili Pilav Tanımı İçin Materyaller 1 paket 150 gram kaju 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağı pirinç 1,5 su bardağı su (Ben yarısını tavuk suyu kullandım olmayan 1 tane bulyon kullanabilir) 1 tatlı kaşığı köri Yarım çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz Cajulu Körili Pilav Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Yağları tencereye alın kajuyu ekleyin 2 dakika kavurun yıkayıp süzdüğünüz pirinci ekleyin. 3 dakika pirinçleri kavurun sonra baharatını tuzunu suyunu koyun. Bir tıp karıştın pirincin cinsine nazaran suyu ayarlayın. Birtakım pirinçler daha fazla su isteyebilir suyu çeken kadar pişirin servise hazır
Cajulu Körili Pilav Tanımı İçin Materyaller 1 paket 150 gram kaju 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağı pirinç 1,5 su bardağı su (Ben yarısını tavuk suyu kullandım olmayan 1 tane bulyon kullanabilir) 1 tatlı kaşığı köri Yarım çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz Cajulu Körili Pilav Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Yağları tencereye alın kajuyu ekleyin 2 dakika kavurun yıkayıp süzdüğünüz pirinci ekleyin. 3 dakika pirinçleri kavurun sonra baharatını tuzunu suyunu koyun. Bir tıp karıştın pirincin cinsine nazaran suyu ayarlayın. Birtakım pirinçler daha fazla su isteyebilir suyu çeken kadar pişirin servise hazır