I iltasyazilim Yeni Üye Katılım 25 Ara 2016 Mesajlar 2 Tepkime 1 Puanları 38 Yaş 36 Credits -2 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 23 Kas 2023 #1 Çakallı Menemeni (Tam Tadında) Tarifi İçin Malzemeler *45 domates *3 yumurta *1 küçük kase rendelenmiş kaşar *1 büyük çarliston biber *Tereyağı *Biraz sıvı yağ *Tuz *Pul biber *Karabiber Çakallı Menemeni (Tam Tadında) Tarifi Yapılışı Tereyağımızı ve az sıvı yağımızı tavaya koyuyoruz doğradığımız biberi koyup çeviriyoruz Domateslerimizi soyup doğruyoruz (ben kışın yapmak istediğimde konservelerimi kullanıyorum yaz domatesi lezzeti başka oluyor) Güzelce 5 dk pişiriyoruz (suyunu çeksin yeter ) Üstüne kaşarı ekleyip onuda karıştırarak pişiriyoruz Ve en son yumurtalarımızı ekleyip ister karıştırıp ister şeklini bozmadan 23 dk pişmeye bırakıyoruz(ben karıştırıp yaptım orjinalindeki gibi
Çakallı Menemeni (Tam Tadında) Tarifi İçin Malzemeler *45 domates *3 yumurta *1 küçük kase rendelenmiş kaşar *1 büyük çarliston biber *Tereyağı *Biraz sıvı yağ *Tuz *Pul biber *Karabiber Çakallı Menemeni (Tam Tadında) Tarifi Yapılışı Tereyağımızı ve az sıvı yağımızı tavaya koyuyoruz doğradığımız biberi koyup çeviriyoruz Domateslerimizi soyup doğruyoruz (ben kışın yapmak istediğimde konservelerimi kullanıyorum yaz domatesi lezzeti başka oluyor) Güzelce 5 dk pişiriyoruz (suyunu çeksin yeter ) Üstüne kaşarı ekleyip onuda karıştırarak pişiriyoruz Ve en son yumurtalarımızı ekleyip ister karıştırıp ister şeklini bozmadan 23 dk pişmeye bırakıyoruz(ben karıştırıp yaptım orjinalindeki gibi