Son Konu

Calışan kadın olmak isteyenler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
39
Credits
-6,413
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Calışan kadın olmak isteyenler

Hic telaşı bitmez, alarm sesini kac kere kurmuş ki, bir iki yok canım uc Sabah 0800’ de başlayan mesai icin sabah 0600 ‘dan dan itibaren calan alarm sesi Hadi cabuk kalkmalısın, yataklar duzelecek, cocuklar hazırlanacak, kahvaltı hazırlanacak, masa toplanacak, o neee saclar almış başını gidiyor, gozlerde biraz şiş mi galiba, tabi gece ortalığı toplayacağım, cocukların dersleri, yarın akşam ki yemeği pişir, gec yatarsan boyle gozlerde balon gibi olur

Benim anlamadığım, gece yatmadan once toparladığım ev, sabah uyandığımda nasıl bu kadar dağınık oluyor anlayamadım Gece birileri gelip, galiba evde halay cekiyor Her şey tamam galiba, koştur koştur evden cıkarsın, tabi unuttukların olur, duşunursun kapıyı kilitlemiş miydim, cayın altını sondurmuş muydum? Mesaiye biraz da olsa gec kalmışındır Biraz calım yemek hakkındır Tabi mudurun patronun senin ev halini duşunmek zorunda değildir Erkek personele sana yaptığı calımı yapamaz patron, cunku oda erkektir ve ikisi de istedikleri anda kaba kuvvet olabilmektedirler Sekiz saatlik mesaide işi yaparsın, bitiremezsin, bitiremeyince hadiii bir saat daha mesain uzayabilir Uzadığına bakmada evdeki butun işlerde bir saat ileriye kayar ve buda demektir ki sen bir saat daha gec yatacaksın, sabah yine soylenerek yataktan kalkacaksın İş yeri iş yeri değil ki, manyağı olur, kendini cok akıllı sanan ukalalar olur, iş yapıyor gibi gorunup kaytaranı olur, yağcısı olur, yalakası olur Hem cinslerinden de cekersin İş yapmaz ağzı guzel laf yapar bir bakarsın el ustunde tutulur, modelist gibi ortalık da gezer kimsede demez ki bir işin ucundan tut Sen cırpınır durursun artık Zordur calışan kadın icin hayat, birde anneysen, birde sorumsuz eşin varsa, cekilmez olur her şey Guzel olan yanı da vardır Calışırsın, sevdiğin bir işi de yapıyorsan, kendi mesleğinse butun olumsuzluklara rağmen guzeldir calışmak Hele bir de maaşını alıp, kendi istediğin bir kıyafeti kimseye hesap vermeden alıyorsan ne guzeldir calışmak İş yerinde birkac da kafa dengi arkadaşın oldu mu, dertleşirsin, kaynananı cekiştir, kocayı cekiştir, kafan rahatlar, hafiflemiş bir şekilde evine gidersin

Akşam evine gittiğinde yorgun olursun, ama ustunu değiştirdiğin anda kros da derece yapacak gibi koşturmaya tekrar başlarsın Bu tur yaşananlardan sonra calışmayı hala duşunen guclu kadınlarımıza selam olsun

Üst Alt