Son Konu

Call of Duty Warzone Mobile Sistem Gereksinimleri Sızdırıldı

klimaci

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
imodifier

Android ve iOS için Call of Duty Warzone Mobile oyununun tavsiye edilen ve asgarî sistem ihtiyaçları ortaya çıktı.

Warzone Mobile, halihazırda taşınabilir oyun topluluğunda en çok sorulan oyunlardan biri olma özelliğini taşıyor. Yaklaşmakta olan oyun, şu anda Alfa test basamağında. Lakin oyunla ilgili birkaç klip şimdiden ortaya çıkmış durumda. Bununla birlikte, son vakitlerde Warzone Mobile özellikleri de sızdırılmaya devam ediyor. Sızan bilgilere nazaran, oyunu en az ayarlarda çalıştırmak için orta sınıf bir aygıt kâfi oluyor.

Black Ops Cold War, Çağdaş Warfare, Vanguard ve Warzone üzere CoD oyunları değerli bir hayran kitlesine sahip. Bunun yanı sıra, Call of Duty’nin taşınabilir versiyonu da başka platformlardaki üzere başarılı oldu. Bunun üzerine geliştiriciler, Warzone oyunu için diğer bir taşınabilir sürüm üzerinde çalışmaya başlamışlardı. Bugün de oyunun düzgün çalışması için hangi özelliklere gereksinim duyduğu ortaya çıktı.
Call-of-Duty-Warzone-640x360.jpg
Call of Duty Warzone
Android aygıtlar için oyunun tavsiye edilen ve asgarî sistem ihtiyaçları ise şöyle:

Minimum Sistem İhtiyaçları;
  • SoC: Snapdragon 730G / Hisilicon Kirin 1000 / MediaTek Helio G98 / Exynos 2100
  • RAM: 4 GB
  • İşletim Sistemi: Android 10
  • Depolama Alanı: 4 GB
Tavsiye Edilen Sistem İhtiyaçları;
  • SoC: Snapdragon 865 ve üstü / Hisilicon Kirin 1100 ve üstü / MediaTek Dimensity 700U ve üstü / Exynos 2200 ve üstü
  • RAM: 6 GB ve daha fazlası
  • İşletim Sistemi: Android 10
  • Depolama Alanı: 6 GB
iOS için yayınlanan sistem ihtiyaçları ise şu biçimde sıralanıyor:

Minimum Sistem İhtiyaçları;
  • SoC: Apple A10 Bionic
  • RAM: 2 GB
  • İşletim Sistemi: iOS 11
  • Depolama Alanı: 4 GB
Tavsiye Edilen Sistem İhtiyaçları;
  • SoC: Apple A11 Bionic ve üstü
  • RAM: 2 GB
  • İşletim Sistemi: iOS 12 ve üstü
  • Depolama Alanı: 6GB ve üstü
Son olarak Call of Duty Warzone Mobile oyununun çıkış tarihi ile ilgili şimdi resmi bir açıklamanın olmadığını belirtelim.

Üst Alt