bilgiliadam
Yeni Üye
Can Alıcı ve Can Yakan Facebook Sözleri bu konu can yakan facebook sözlerine yer vermektedir Sosyal paylaşım ağı olan facebook, gün geçtikçe üyesi çabuk gelişen ve alaka gören ağ olmaya devam ediyor Son zamanlar da üyelerin çoğunlukla aradığı ve paylaştığı güzel ve manalı sözler içerisin de sizlere bu yazımız da facebook can tip ve can yakan sözler ile ilgili mesajları paylaşıyoruz Sizde ister kendi sayfanız da isterseniz profiliniz de beğendiğiniz sözleri paylaşabilirsiniz 1549098075 1549098075 canalicivecanyakanfacebooksozleri5c555c6036c96canalicivecanyakanfacebooksozleri5c555c6036c96 canalicivecanyakanfacebooksozleri5c555c6036c96 Canımı Yakan Gidişlerin Değildi Zaten Canımı Alan O Zifiri Sözlerindi Sevgiye Koşarak umutları bir bir yakalayarak gittiğim hayatımı gidişlerinle bitirdin Yalnızca Canımı Değil Benide Benden Aldın Azraile meydan Okuduğum Bu hayatta Canımı Aldın Azraile Bırakmadın, Hemen Canımı iStiyorum yarınlarımı geri Ver Bana! Sana Güvenerek Çıktım Acı Hayatın Yoluna Sana inanarak Başladım Hayata inanmaya Yeniden Benim Canımı Aldın hayatın Ortasında! Seni Sonbahar rüzgarlarına Bırakıyorum Yaktığım Canımı Baştan Hayata Hazırlıyorum Sensiz Yaşamak Hayata Baştan Açmak iStiyorum Hayatım Gürültüsüz bir fiLm gibi Oyuncular var Ses yok Hepsinin Sesini Kıstım Kendim Yaşıyacağım Hayatımı Bundan Böyle Kimseye Ne el Nede Bel Bağlıcam Sayende Kirlenmiş Dünyam iLe bıraktın Beni Hemen Tekrar Kuruyorum Düzenimi Canımı Yaktığın Anılara Gülüyorum ve Sana Lanet ediyorum Bir Gecenin kör kuyusunda Kalbimi Elime Aldım, Sadece Sana feryadım Sadece Sana Beddualarım Canımı Aldın Kalbimi Parçaladın Hayata Gülecek Mecalim Kalmadı Zaten yaşam Tokat Atmıştı Seneler önce Derhal Yine Sayende hayat Beni Tokatladı Sevmişim Birkere Gönül Laf Dinlemez Ne Çare? Seni Sevdim işte ben o gün bittim Eyy Aşıklara Mekan oLan Koca Dünya Sen Döndükçe ben Ağlayacağım insanlara Aşıklara Uzaktan Bakacağım Musalla Nakliye Yinede Adını Yazdırcam Seni nekadar Sevdiğimi Gör Ve kendinden Utan Senin için Neler Yaptığımı Ve Yapacağımı Anlaman için Bu Dünyaya Hoşlanmak Sevilmek Ve Ekmek için Geldik Ekmeği Bulduk Lakin Sevmek Sevilmek Bizi Ekmeğimizden Etti Hoş Maziiler yaşandı Bitti Nostalji Gibi Esti Geçti Acilen Sağ Elimde Ilk Mektubun Var Sevgilim Sol Elimde iSe intehar Sebebim Ziyan Olan Zamana Bakıp Ağlıyorum Canımı Zaten Aldın Şimdi Sadece Kendime Ağlıyorum Sana Derdimi ANlatsam Kabusların Olur Sana Sevgimi ANlatsam içine tasa Olur Bu yüzden Suskunluğum Bu Yüzden SevgiLiye Susuzluğum Harikalar içinde yaşamak vardı seninle anıları paylaşmak vardı şu anda bir şişe biraya mahkum ettin beni vicdansız Alkoliksin Dediler Sebebini Sormadılar, içiyorsun Dediler Niçin Demediler, Bunlar Sahiden Hakiki Aşkı Görmemişler uyumak haram Oldu Sözlerin Bedenime Dolandı Soğuk Gecelerin Sabahında Sıgaramla Paylaşırım Anılarımı sadakatsiz Sevgili Sana feryatlarım Sen Hoşlanmak Nedir bilirmisin gerçek Sevgiyi içinde bulabilirmisin? Sen Yalnızca Egoist Alışılagelmiş Birisin! Aşk Acısınıda öğrendik Bu Saatten Sonra Sevmekmi Kaldı Hayatımızda? Canımızı Aldırlar Sonunda Sevmek değil Birdaha! Gül Gibi Kokan tenine Aldandım Hoş Gülüşlerine Yakalandım Sahte Sözlerine inandım derhal Acılarla Savaşıyorum Anılarımla Beni Bıraktın Sana Aşk Yok Dert Lazım Sana Sevgi Yok Acı Gerekli Sana Seven Yok Seni Harcayacak Biri Lazım Ozaman Akıllanırsın Sen Ne Dostuma Güvenir Oldum Bu Hayatta nede Sevgilime Tümü Vuruyor Arkandan Günün Birinde Lanet olsun hepsine Bu Dünyada Akılda Daimi tek Şey Anılarımız oLmuş Yalancıktan Kullandığımız Sevgi Sözleri oLmuş hakiki ise yerin Aşağı Bekliyor Bizi Yalanda Olsa Seviyorum Seni, Bu yaşam Yalan Ama Reel Aşkı Bulurum Sonunda Bu Dünyada Hakiki Sandığım Aşklar Yalan Olsada, Yalan Dünyada gerçek Aşkı Yaşıcam inanıyorum Buna Gözyaşlarına Aldanacağımı Sanıyorsan Boşu Boşuna Yas Sözlerinle Güleceğimi Sanıyorsan Boşu Boşuna Söylev Bitti Artık herkez Kendi Yoluna Can Herif Sözler Söyleme Bana Zaten kalbimi Aldın Ellerinin Arasına Lütfen Sana Olan Sevgimi Bir Anda parçalama Nefesim Tükendi Sayende inancım Kalmadı Hiç Bir Sevgiye Sende Yalan rüzgarı oldun Kalbimin önünde Sanada Allah’A Ismarladık Sen Sözlerimde Değil Yanımda Hiç Yok! Sen Sözlerimde Yok Dümyamda Mahrum Bundan Böyle Kapat git Anıları!!