Son Konu

Can Dundar Aşk Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Can Dundar En Guzel Aşk Sozleri

Gazetedeki koşesiyle her okunduğunda yureğimizdeki bir teli titreten Can Dundar'ın sizler icin sectiğimiz sozleri:

imagescandundarasksozleri5ad9380c6b542

Aşk, seni seviyorumcumlesinin zamanla Kendine iyi bakkelimesine donuşunu işleyen gecici bir yalandır
Bakakaldım peşinden; Ne gozumu alabildim, ne goze alabildim!

Artık yaşanmak icin değil ayrılmak icin yaşanır oldu aşk Ve terketmeler yetmezmiş gibi birde emir verilir Kendine iyi bak

Hayatımda biri yok, birinde hayatım vardiyebilmektir aşk

‎ 6 milyar insanın icinden yalnızca birini seversin Sonra onun sevilmeye layık olmadığını anlarsın, butun dunyayı suclarsın

Aslında yanlış kadın yoktur Sadece ters istikametten gelen erkek vardır Cunku aşk erkeğe yakışır, kadın zaten aşktır

Aşk sabırdır belki, ama asla tahammul değil

Aşk sevmesini bilen icin vardır ve karşılıksızdır Ne kadar seversen o kadar severimgibi duşunmek aşk değil, tuccarlıktır!

Anlık yaşıyoruz bir yerde, hemencecik gonulden seviyoruz! Anlık da olsa sevmek guzel de, yoksa kendimizi mi kandırıyoruz

Artık başka biri alacak yerimi Ve biliyorum zamanla unutacaksın beni, ama sonkez duşun; sevebilir mi seni, benim sevdiğim gibi

Bir arkadaştan sevgili olabilir, fakat seven kalp asla unutmaz: İşte bu yuzden sevgiliden arkadaş olmaz

Eğer bir kadının gercek aşkı olmayı başarabilmişseniz; Cok şanslısınız, cunku sizin icin hayat; asla sıradan olmayacak

Erkek adam ağlamaz denir ya, sakın inanma! Unutma ki, erkek adam ağlamayan değil, bir kadını ağlatmayandır aslında

Eskiden insanlar sevilir, eşyalar ise kullanılırdı Gun geldi eşyalar sevilir, insanlar kullanılır oldu

Eskiden mendiller aşıkların gozyaşlarıyla ıslanırdı Şimdi ise gercek aşık kalmadığından fabrikadan ıslak cıkıyor

Eskisi gibi olsa aşklar, kız sevdiği erkeğin elini tutmaya utansa, erkek sevdiğinin gozlerine bakmaya kıyamasa
Gecmiş yaşanmışlıklarınız hala canınızı yakabiliyorsa; Gecmemiş demektir

Gercekten seviyorsan eğer, mesafeler anlamını yitirir Ne bakabilirsin gozlerine ne de dokunabilirsin; ama hep hissedersin

Hayat ne kadar guzel olurdu; İnsan hem aşık, hem de sadıkolmayı becerebilseydi

Üst Alt