Son Konu

Can Tanrıyar hala evli mi?

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sayın Can Tanrıyar Twitter'da resmi olarak günah çıkardı Estetikli burnu düşen eski eşi Petek Dinçöz'den ölen karısına değin birçok şey yazdı Tanrıyar'ın şu tweet'i fazla konuşuldu: Eski eşim vefat etti, ikinci eşim (Petek Dinçöz) ölmekten beter olmuş Birincil eşim yaşasaydı özür dilerdim ama Karacaahmet'te! Unutmayın; hepimizin köyü var O köy yer sarsıntısı yaşamadan gidin ziyaret edinSizce Tanrıyar'ın derdi ne?

Can Tanrıyar günah mı çıkarıyor Ben rahmetli eski eşi Şafak Demircioğlu ile bir dönem birlikte çalıştım Tanrıyar, eski eşine çok çektirdi Çok da ah aldı O dönemde Şafak Demircioğlu çok şiddet günler geçirdi Kendimce Tanrıyar, eski günleri aklına geldikçe pişmanlık duymaya başladı Eski eşiyle arasında aşkın, sevginin dışarıda fazla güzel bir arkadaşlık vardı Kendimce o arkadaşını da kaybetmenin acısını, eksikliğini yaşıyor Yalnız da kaldığı için çok özlüyor Onlar en güç günlerini, yıllarını birlikte geçirmişlerdi Kendimce Tanrıyar yalnızlık nedeniyle bunalıma girip o tweet'leri attı

Can Tanrıyar'ın haftası oldu resmi olarak Tanrıyar yeniden Twitter'dan Petek Dinçöz'le ilgili yorumlama yaptı Tanrıyar, Dinçöz'le dini nikahlarının halen olduğunu şu tweet'le belirtti: Boşanmamız için 2 tanık ve yan yana gelmemiz gerekiyor Gerçekte biz bir bakıma hala evliyizSözde Tanrıyar'ın Dinçöz'e duyguları tamamlanmamış Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ufukta bir barış laf konusu mu?

Onların neden ayrıldıkları halen bilinmiyor Gizli tuttular Rivayete kadar halen beraberler ve dışında karşı beraberlermiş gibi gösteriyorlar Lakin bu tweet'ten de anlıyoruz ancak Tanrıyar, Dinçöz bana her an dönebilir oyunu yapıyor Ancak Dinçöz ne olduysa elbette dönmek istemiyor Tanrıyar'ın üzerini çizdi

Can Tanrıyar ara sıra buhrana girip böyle tweet'ler atıyor Fakat iki tarafa da bu şart yaramıyor artık Dost olarak görüşüyorlar ama barışacaklarını düşünmüyorum *

Üst Alt