2019 Can Yakan Mesajlar 2019 Can Yakan Mesajlar Can Yakan Sözler 2019 Merhaba Sevgili Melek'ler Bu yazımızda sizlerle ve isteyen tüm misafirlerimiz ile can yakan sözleri can yakan yeni mesajları paylaşıyoruz 1549105037 1549105037 2019canyakanmesajlar5c557791763ae2019canyakanmesajlar5c557791763ae 2019canyakanmesajlar5c557791763ae Sevmem Seni Güzelim kalbim parçalandı Bu Kez Sevmem Seni Güzelim Aldattın Beni!!! Senden Adam Olmaz Ama Sensizde Olmaz !!! Seni Sen Olarak Görüyordm Sevdiğim Zamanlar, Şimdi Seni Şeytan Olarak Görüyorum Beni ALdattığın Günden itibaren! Can Yakan Mesajlarin Parçaladı Bedenimi Hemen Canım yanmaz Bundan Böyle Alıştırdın Beni Tek Derdim Yalnızlık Bebeğim, Tek Sebebim Sensin Sevdiğim… Ben Asii’yim Kimseye Boyun Eğmem! Hırçınım Kimseyi Dinlemem! Ben Buyum! Seversen Beni Böyle Sev! Sevme Sanki Seninle Doğdum!! Can Yakan Sözlerin Parçaladı Bedenimi Derhal Canım yanmaz Bundan Böyle Alıştırdın Beni Canımı Yakan Gidişlerin Değildi Zaten Canımı Bölge O Zifiri Mesajlarindi Bir Gecenin âmâ kuyusunda Kalbimi Elime Aldım, Yalnızca Sana feryadım Sadece Sana Beddualarım Canımı Aldın Kalbimi Parçaladın Sevmişim Birkere Gönül Laf Dinlemez Ne Çare? Seni Sevdim işte ben o gün bittim Musalla Nakliye Yinede Adını Yazdırcam Seni nekadar Sevdiğimi Gör Ve kendinden Utan Senin için Neler Yaptığımı Ve Yapacağımı Anlaman için Ziyan Olan Zamana Bakıp Ağlıyorum Canımı Zaten Aldın Şimdi Sadece Kendime Ağlıyorum Sevgiye Koşarak umutları tek tek yakalayarak gittiğim hayatımı gidişlerinle bitirdin Sadece Canımı Yok Benide Benden Aldın Sana bakamıyorum sana söyleyemiyorum sana dayanamıyorum seni seviyorum ama diyemiyorum çünkü utanıyorum!