B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 2 Tem 2023 #1 2019 Can Yakan Mesajlar Can Yakan Sozler 2019 Sevmem Seni Guzelim kalbim parcalandı Bu Defa Sevmem Seni Guzelim Aldattın Beni!!! Senden Adam Olmaz Ama Sensizde Olmaz !!! Seni Sen Olarak Goruyordm Sevdiğim Zamanlar, Şimdi Seni Şeytan Olarak Goruyorum Beni ALdattığın Gunden itibaren! Can Yakan Mesajlarin Parcaladı Bedenimi Şimdi Canım yanmaz Artık Alıştırdın Beni Tek Derdim Yalnızlık Bebeğim, Tek Sebebim Sensin Sevdiğim Ben Asiiyim Kimseye Boyun Eğmem! Hırcınım Kimseyi Dinlemem! Ben Buyum! Seversen Beni Boyle Sev! Sevme Sanki Seninle Doğdum!! Can Yakan Sozlerin Parcaladı Bedenimi Şimdi Canım yanmaz Artık Alıştırdın Beni Canımı Yakan Gidişlerin Değildi Zaten Canımı Alan O Zifiri Mesajlarindi Bir Gecenin kor kuyusunda Kalbimi Elime Aldım, Sadece Sana feryadım Sadece Sana Beddualarım Canımı Aldın Kalbimi Parcaladın Sevmişim Birkere Gonul Soz Dinlemez Ne Care? Seni Sevdim işte ben o gun bittim Musalla Taşıma Yinede Adını Yazdırcam Seni nekadar Sevdiğimi Gor Ve kendinden Utan Senin icin Neler Yaptığımı Ve Yapacağımı Anlaman icin Ziyan Olan Zamana Bakıp Ağlıyorum Canımı Zaten Aldın Şimdi Sadece Kendime Ağlıyorum Sevgiye Koşarak umutları bir bir yakalayarak gittiğim hayatımı gidişlerinle bitirdin Sadece Canımı Değil Benide Benden Aldın Sana bakamıyorum sana soyleyemiyorum sana dayanamıyorum seni seviyorum ama diyemiyorum cunku utanıyorum! Alıntı
2019 Can Yakan Mesajlar Can Yakan Sozler 2019 Sevmem Seni Guzelim kalbim parcalandı Bu Defa Sevmem Seni Guzelim Aldattın Beni!!! Senden Adam Olmaz Ama Sensizde Olmaz !!! Seni Sen Olarak Goruyordm Sevdiğim Zamanlar, Şimdi Seni Şeytan Olarak Goruyorum Beni ALdattığın Gunden itibaren! Can Yakan Mesajlarin Parcaladı Bedenimi Şimdi Canım yanmaz Artık Alıştırdın Beni Tek Derdim Yalnızlık Bebeğim, Tek Sebebim Sensin Sevdiğim Ben Asiiyim Kimseye Boyun Eğmem! Hırcınım Kimseyi Dinlemem! Ben Buyum! Seversen Beni Boyle Sev! Sevme Sanki Seninle Doğdum!! Can Yakan Sozlerin Parcaladı Bedenimi Şimdi Canım yanmaz Artık Alıştırdın Beni Canımı Yakan Gidişlerin Değildi Zaten Canımı Alan O Zifiri Mesajlarindi Bir Gecenin kor kuyusunda Kalbimi Elime Aldım, Sadece Sana feryadım Sadece Sana Beddualarım Canımı Aldın Kalbimi Parcaladın Sevmişim Birkere Gonul Soz Dinlemez Ne Care? Seni Sevdim işte ben o gun bittim Musalla Taşıma Yinede Adını Yazdırcam Seni nekadar Sevdiğimi Gor Ve kendinden Utan Senin icin Neler Yaptığımı Ve Yapacağımı Anlaman icin Ziyan Olan Zamana Bakıp Ağlıyorum Canımı Zaten Aldın Şimdi Sadece Kendime Ağlıyorum Sevgiye Koşarak umutları bir bir yakalayarak gittiğim hayatımı gidişlerinle bitirdin Sadece Canımı Değil Benide Benden Aldın Sana bakamıyorum sana soyleyemiyorum sana dayanamıyorum seni seviyorum ama diyemiyorum cunku utanıyorum! Alıntı