B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 8 Kas 2023 #1 Can Yakan Sozler Can Yakan Kısa Sozler 2019 Yalnızlık Kimine Guzel Kimine Gore ozeL, Sana Sevgiyi verdim Artık Ne ozelim nede tuzeLim Kimileri Vardır Aşkın En Yucesine Layıktır, Kimileri Vardır Aşkın En yucesini Versende Aşşağılıktır Yoluma Cıkma Sakın Carparım, Bana Şekil yapma Sakın Kalbini Kırarım Can Yakan Sozlerin Parcaladı Bedenimi Şimdi Canım yanmaz Artık Alıştırdın Beni Benim Eziyetim Kendime, orTak oLmak isTemiosanBy Bye Sevmem Seni Guzelim kalbim parcalandı Bu Defa Sevmem Seni Guzelim Aldattın Beni!!! Senden Adam Olmaz Ama Sensizde Olmaz imagescanyakansozler20195ad971c8b4404png !!! Seni Sen Olarak Goruyordm Sevdiğim Zamanlar, Şimdi Seni Şeytan Olarak Goruyorum Beni ALdattığın Gunden itibaren! Tek Derdim Yalnızlık Bebeğim, Tek Sebebim Sensin Sevdiğim Ben Asii'yim Kimseye Boyun Eğmem! Hırcınım Kimseyi Dinlemem! Ben Buyum! Seversen Beni Boyle Sev! Sevme Sanki Seninle Doğdum!!
Can Yakan Sozler Can Yakan Kısa Sozler 2019 Yalnızlık Kimine Guzel Kimine Gore ozeL, Sana Sevgiyi verdim Artık Ne ozelim nede tuzeLim Kimileri Vardır Aşkın En Yucesine Layıktır, Kimileri Vardır Aşkın En yucesini Versende Aşşağılıktır Yoluma Cıkma Sakın Carparım, Bana Şekil yapma Sakın Kalbini Kırarım Can Yakan Sozlerin Parcaladı Bedenimi Şimdi Canım yanmaz Artık Alıştırdın Beni Benim Eziyetim Kendime, orTak oLmak isTemiosanBy Bye Sevmem Seni Guzelim kalbim parcalandı Bu Defa Sevmem Seni Guzelim Aldattın Beni!!! Senden Adam Olmaz Ama Sensizde Olmaz imagescanyakansozler20195ad971c8b4404png !!! Seni Sen Olarak Goruyordm Sevdiğim Zamanlar, Şimdi Seni Şeytan Olarak Goruyorum Beni ALdattığın Gunden itibaren! Tek Derdim Yalnızlık Bebeğim, Tek Sebebim Sensin Sevdiğim Ben Asii'yim Kimseye Boyun Eğmem! Hırcınım Kimseyi Dinlemem! Ben Buyum! Seversen Beni Boyle Sev! Sevme Sanki Seninle Doğdum!!