B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 4 Kas 2023 #1 Canakkale İcinde Notaları Melodika Canakkale İcinde Turkusunun melodika notaları Canakkale Turkusunun melodika notaları aşağıdaki gibidir Canakalle turkusu Notaları : dore re re ince do sido la sol la lasi dolalasol soolll lalalala sol sol la sol famifa sol solfa la sol fami re do mifasolla fa mi famimire reeeee Canakkale Turkusunun sozleri: Canakkale icinde vurdular beni Olmeden mezara koydular beni Of! Gencliğim eyvah! Canakkale icinde aynalı carşı, Anne ben gidiyorum duşmana karşı, Of! Gencliğim eyvah! Canakkale icinde bir dolu testi, Anneler babalar umidi kesti, Of! Gencliğim eyvah! imagescanakkaleicindemelodikanotasi5ad9f708a407a
Canakkale İcinde Notaları Melodika Canakkale İcinde Turkusunun melodika notaları Canakkale Turkusunun melodika notaları aşağıdaki gibidir Canakalle turkusu Notaları : dore re re ince do sido la sol la lasi dolalasol soolll lalalala sol sol la sol famifa sol solfa la sol fami re do mifasolla fa mi famimire reeeee Canakkale Turkusunun sozleri: Canakkale icinde vurdular beni Olmeden mezara koydular beni Of! Gencliğim eyvah! Canakkale icinde aynalı carşı, Anne ben gidiyorum duşmana karşı, Of! Gencliğim eyvah! Canakkale icinde bir dolu testi, Anneler babalar umidi kesti, Of! Gencliğim eyvah! imagescanakkaleicindemelodikanotasi5ad9f708a407a