B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 31 May 2023 #1 Canakkale Turkusu Notaları ve sozleri Canakkale icinde notaları imagescanakkaleicindesozlerivenotalari5ada540ad56a4 Canakkale İcinde sozleri Canakkale icinde vurdular beni Olmeden mezara koydular beni Of gencliğim eyvah Canakkale koprusu dardır gecilmez Al kan olmuş suları bir tas icilmez Of gencliğim eyvah Canakkale icinde aynalı carşı Anne ben gidiyorum duşmana karşı Of gencliğim eyvah Canakkale icinde bir dolu testi Anneler babalar umidi kesti Of gencliğim eyvah Canakkale'den cıktım yan basa basa Ciğerlerim curudu kan kusa kusa Of gencliğim eyvah Canakkale icinde sıra soğutler Altında yatıyor aslan yiğitler Of gencliğim eyvah Canakkale'den cıktım başım selamet Anafarta'ya varmadan koptu kıyamet Of gencliğim eyvah
Canakkale Turkusu Notaları ve sozleri Canakkale icinde notaları imagescanakkaleicindesozlerivenotalari5ada540ad56a4 Canakkale İcinde sozleri Canakkale icinde vurdular beni Olmeden mezara koydular beni Of gencliğim eyvah Canakkale koprusu dardır gecilmez Al kan olmuş suları bir tas icilmez Of gencliğim eyvah Canakkale icinde aynalı carşı Anne ben gidiyorum duşmana karşı Of gencliğim eyvah Canakkale icinde bir dolu testi Anneler babalar umidi kesti Of gencliğim eyvah Canakkale'den cıktım yan basa basa Ciğerlerim curudu kan kusa kusa Of gencliğim eyvah Canakkale icinde sıra soğutler Altında yatıyor aslan yiğitler Of gencliğim eyvah Canakkale'den cıktım başım selamet Anafarta'ya varmadan koptu kıyamet Of gencliğim eyvah