B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 29 Kas 2023 #1 Canakkale Turkusu Sozleri canakkale icinde turkusunun sozleri Canakkale turkusu, Canakkale Savaşı'nı anlatan bir turkudur Ait olduğu yore Kastamonu'dur Canakkale Turkusu Canakkale icinde aynalı carşı, Ana ben gidiyom duşmana karşı, Off, gencliğim eyvah! Canakkale icinde bir uzun selvi Kimimiz nişanlı, kimimiz evli, Off, gencliğim eyvah! Canakkale icinde bir kırık testi Analar babalar umidi kesti, Off, gencliğim eyvah! Canakkale elinde toplar kuruldu, Vay bizim uşaklar orda vuruldu, Off, gencliğim eyvah! Canakkale ustunu duman burudu On ucuncu fırka harbe yurudu, Off, gencliğim eyvah! Canakkale icinde vurdular beni Olmeden mezara koydular beni, Off, gencliğim eyvah!
Canakkale Turkusu Sozleri canakkale icinde turkusunun sozleri Canakkale turkusu, Canakkale Savaşı'nı anlatan bir turkudur Ait olduğu yore Kastamonu'dur Canakkale Turkusu Canakkale icinde aynalı carşı, Ana ben gidiyom duşmana karşı, Off, gencliğim eyvah! Canakkale icinde bir uzun selvi Kimimiz nişanlı, kimimiz evli, Off, gencliğim eyvah! Canakkale icinde bir kırık testi Analar babalar umidi kesti, Off, gencliğim eyvah! Canakkale elinde toplar kuruldu, Vay bizim uşaklar orda vuruldu, Off, gencliğim eyvah! Canakkale ustunu duman burudu On ucuncu fırka harbe yurudu, Off, gencliğim eyvah! Canakkale icinde vurdular beni Olmeden mezara koydular beni, Off, gencliğim eyvah!