B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 4 Tem 2024 #1 Canakkale Savaşı İle İlgili Şarkılar Canakkale Savaşı İle İlgili Turkuler Canakkale Savaşı Şarkıları, Turkusu Canakkale icinde vurdular beni Olmaden mezara koydular beni Ooof Gencliğim eyvah Canakkale icinde aynalı carşı Ana ben gidiyom duşmana karşı Ooof Gencliğim eyvah Canakkale icinde sıra serviler Binbaşılar oturmuş asker oğutler Ooof Gencliğim eyvah Canakkale icinde bir kırık testi Anneler ve babalar umidi kesti Ooof Gencliğim eyvah Arı burnundan cıktık yan basa basa Hep duşmanlar kacıyor kan kusa kusa Ooof Gencliğim eyvah
Canakkale Savaşı İle İlgili Şarkılar Canakkale Savaşı İle İlgili Turkuler Canakkale Savaşı Şarkıları, Turkusu Canakkale icinde vurdular beni Olmaden mezara koydular beni Ooof Gencliğim eyvah Canakkale icinde aynalı carşı Ana ben gidiyom duşmana karşı Ooof Gencliğim eyvah Canakkale icinde sıra serviler Binbaşılar oturmuş asker oğutler Ooof Gencliğim eyvah Canakkale icinde bir kırık testi Anneler ve babalar umidi kesti Ooof Gencliğim eyvah Arı burnundan cıktık yan basa basa Hep duşmanlar kacıyor kan kusa kusa Ooof Gencliğim eyvah