Gul bahcesinde gecsede omrum, inan ustune gul koklamam gulum , seni koklamak olsada olum, ugrunda olmeye deger gulum
BeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYißeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı
Dunyada 2 renk gul olsun,biri kirmizi digeri beyaz,sen beni unutursan kirmizilar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun
KalaNa GiT, GideNe KaL DemeM!
Kimbilir hangi aksam gunesle beraber bende sonecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu icecegim belki goremeden olecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM'
SeNi SeviyoruM DiyebilmeK, DunyanıN eN GuzeL eSeridiR!
Bir gun bir ruzgar eserse oralaraBenim sana olan sevgimi fisildarsa kulagina unutma sende bana bir tutam sevgi yolla
eSkideN PiyaSa NerDe ßiZ oRDa, aRtıK ßiZ NerDe PiyaSa oRDa!
Dunyan oyle bir kararsin ki, seni aydinlatan tek isik gozlerim olsun
DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aCaNı SileR GeceriM!
Sevmek olmektir bence , ben de sevmistim olmeden once
aSlanlaRa SoZ VerdiM, CakallaRa YeM oLmaM!
Sari giyer gunes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kimbilir belki bir gun, Beyaz giyer benim olursun
DağlarıN TepesiNe, eŞkiyanıN aLnıNa, KızlarıN KalbiNe oLumsuZ MehmetciK YazacağıM!
Sevgimiz yavas yavas suzulen cisil yagmur gibi ama irmaklari tasiran cinsten
oYLe MasuM DurduğuMa KanMa SakıN ŞafaK 295 oLsaDa FiRaRıM YakıN
Seni dusunur , seni ozlerim , sevgilerin ozlemlerin derinliginde ne olur kir seytanin bacagini birkez beni hatirla , bir sonbahar serinliginde
aKıLLı oLupTa DunyanıN KahrıNı CekeceğiMe DeLi oLurum DunYa ßeniM KahrıMı CekeR!
Sert ruzgarlar karanlik geceleri severmis , aynen benim seni sevdigim gibi
SeN SeN oL ßiR iNsaNa HattindeN FazLa DeğeR VerMe, eĞeR HattindeN FazLa DeğeR VerirseN o iNsaNı CoK CabuK KaybedersiN!
Sen bazen en zifiri karanlik gecemin gunesi, sen bazen yasanacak hayatin cesaret verecek mutluluk yani, sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeniI
ßakMa ßaNa oYLe ! NefretLe DoluyuM!
Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,cekici ve guzelsin ama aranizda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin
Ayriliklar kucuk sevgileri oldurur ama buyuk sevgileri guclendirirTipki ruzgarin mumu sondurup yangini guclendirdigi gibi