bilgiliadam
Yeni Üye
2019 Candan Sozler kısa
Candan mesajlar 2019
Sevgimiz yavas yavas suzulen cisil yagmur gibi ama irmaklari tasiran cinsten
oYLe MasuM DurduğuMa KanMa SakıN ŞafaK 295 oLsaDa FiRaRıM YakıN
Seni dusunur , seni ozlerim , sevgilerin ozlemlerin derinliginde ne olur kir seytanin bacagini birkez beni hatirla , bir sonbahar serinliginde
aKıLLı oLupTa DunyanıN KahrıNı CekeceğiMe DeLi oLurum DunYa ßeniM KahrıMı CekeR!
Sert ruzgarlar karanlik geceleri severmis , aynen benim seni sevdigim gibi
SeN SeN oL ßiR iNsaNa HattindeN FazLa DeğeR VerMe, eĞeR HattindeN FazLa DeğeR VerirseN o iNsaNı CoK CabuK KaybedersiN!
Sen bazen en zifiri karanlik gecemin gunesi, sen bazen yasanacak hayatin cesaret verecek mutluluk yani, sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeniI
ßakMa ßaNa oYLe ! NefretLe DoluyuM!
DağlarıN TepesiNe, eŞkiyanıN aLnıNa, KızlarıN KalbiNe oLumsuZ MehmetciK YazacağıM!
Candan mesajlar 2019
Sevgimiz yavas yavas suzulen cisil yagmur gibi ama irmaklari tasiran cinsten
oYLe MasuM DurduğuMa KanMa SakıN ŞafaK 295 oLsaDa FiRaRıM YakıN
Seni dusunur , seni ozlerim , sevgilerin ozlemlerin derinliginde ne olur kir seytanin bacagini birkez beni hatirla , bir sonbahar serinliginde
aKıLLı oLupTa DunyanıN KahrıNı CekeceğiMe DeLi oLurum DunYa ßeniM KahrıMı CekeR!
Sert ruzgarlar karanlik geceleri severmis , aynen benim seni sevdigim gibi
SeN SeN oL ßiR iNsaNa HattindeN FazLa DeğeR VerMe, eĞeR HattindeN FazLa DeğeR VerirseN o iNsaNı CoK CabuK KaybedersiN!
Sen bazen en zifiri karanlik gecemin gunesi, sen bazen yasanacak hayatin cesaret verecek mutluluk yani, sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeniI
ßakMa ßaNa oYLe ! NefretLe DoluyuM!
DağlarıN TepesiNe, eŞkiyanıN aLnıNa, KızlarıN KalbiNe oLumsuZ MehmetciK YazacağıM!