bilgiliadam
Yeni Üye
Bu dunyada, hic ummadığı bir anda ve ummadığı insanlar tarafından incitilen insanlardan birisi sen misin? İcindeki acıyı bastıracak soz bulamıyor musun? Kalem oyle gucludur ki her acıyı bir şekilde ifade eder İşte kanıtı
Bir gun beni hatırlarsan eğer hayatının renklerini calmıştım de Siyah beyaz bıraktığın hayatımda ben seni her gun ofkeyle anıyorum
Sen bir akbabasın leşe cevirdiğin hayatımı deşeliyorsun
Seni tanıdıktan sonra lanet ettim zavallı kalbime
Senin icin dunyaları yakarım derdim, nerden bilebilirdim yananın kalbim olacağını
Sonbaharda aynı daldan duştuk seninle farklı yorungelere savrulduk
Uzatma o hancer gibi yureğimi parcalayan ellerini Daha benden ne alabilirsin ki
Ben sana inanmış, sana guvenmiştim Nereden bilebilirdim katilim olacağını
Dun acıma duygusuyla baktıklarım, bugun en yakın arkadaşlarım Buda senin eserin
Unutacaksın belki bana ait herşeyi peki gercekten unutabilecekmisin seni ne cok sevdiğimi
sessizce git tıpkı geldiğin gibi
Bağırıyorum haykırıyorum sana olan sevgimin nefrete donuştuğunu anlatıyorum ama bunları sessizce yapıyorum
Bir gun beni hatırlarsan eğer hayatının renklerini calmıştım de Siyah beyaz bıraktığın hayatımda ben seni her gun ofkeyle anıyorum
Sen bir akbabasın leşe cevirdiğin hayatımı deşeliyorsun
Seni tanıdıktan sonra lanet ettim zavallı kalbime
Senin icin dunyaları yakarım derdim, nerden bilebilirdim yananın kalbim olacağını
Sonbaharda aynı daldan duştuk seninle farklı yorungelere savrulduk
Uzatma o hancer gibi yureğimi parcalayan ellerini Daha benden ne alabilirsin ki
Ben sana inanmış, sana guvenmiştim Nereden bilebilirdim katilim olacağını
Dun acıma duygusuyla baktıklarım, bugun en yakın arkadaşlarım Buda senin eserin
Unutacaksın belki bana ait herşeyi peki gercekten unutabilecekmisin seni ne cok sevdiğimi
sessizce git tıpkı geldiğin gibi
Bağırıyorum haykırıyorum sana olan sevgimin nefrete donuştuğunu anlatıyorum ama bunları sessizce yapıyorum