Canı Yananlara Manalı Sözler 2019 Bu konu; Canı Yananlara Inanılmaz Sözler 2019 hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, zaman zaman ailemizden, arkadaşlarımızdan ya da dostlarımızdan, ola ki de dost bildiklerimizden darbeler yiyebiliriz, canımız yanabilir, kalbimiz kırılabilir Kendimizi açıklama etmekte güçlük çeker, acı duyarız İşte hemen paylaşacağımız sözler, birkaç kelimeyle halinizi anlatan, duygularınızı yansıtan anlamlı sözler paylaşıyoruz 1549098114 1549098114 caniyananlaraanlamlisozler20195c555c88e43e4caniyananlaraanlamlisozler20195c555c88e43e4 caniyananlaraanlamlisozler20195c555c88e43e4 Bu dünyada, hiç ummadığı bir anda ve ummadığı halk müziği kadar incitilen insanlardan birisi sen misin? İçindeki acıyı bastıracak söz bulamıyor musun? Kalem böylece güçlüdür fakat her acıyı bir şekilde ifade eder İşte kanıtı Bir gün beni hatırlarsan eğer hayatının renklerini çalmıştım de Siyah beyaz bıraktığın hayatımda ben seni her gün öfkeyle anıyorum Sen bir akbabasın leşe çevirdiğin hayatımı deşeliyorsun Seni tanıdıktan daha sonra lanet ettim zavallı kalbime Senin için dünyaları yakarım derdim, nerden bilebilirdim yananın kalbim olacağını Sonbaharda benzer daldan düştük seninle farklı yörüngelere savrulduk Uzatma o hançer gibi yüreğimi parçalayan ellerini Daha benden ne alabilirsin oysa Ben sana inanmış, sana güvenmiştim Nereden bilebilirdim katilim olacağını Dün merhamet duygusuyla baktıklarım, bugün en yakın arkadaşlarım Buda senin eserin Unutacaksın olur ya bana ait herşeyi peki aslında unutabilecekmisin seni ne fazla sevdiğimi sessizce git tıpatıp geldiğin gibi Bağırıyorum haykırıyorum sana olan sevgimin nefrete dönüştüğünü anlatıyorum ama bunları sessizce yapıyorum