Son Konu

Canlı yayında birbirlerine girdiler!

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Canlı yayında birbirlerine girdiler! Benim Annem Dans Edemez isimli müsabaka programının canlı yayınında jüri üyeleri Sema Çelebi ile Hakan Peker arasındaki kavga izleyenleri şoke etti 1546096 1546096 canliyayindabirbirlerinegirdiler5c4dda9492676canliyayindabirbirlerinegirdiler5c4dda9492676 http:img45imageshackusimg45712512641417qf6 Show TV'de canlı yayınlanan Benim Annem Dans Edemez isimli yarışmada jüri üyesi Sema Çelebi, diğer jüri üyesi Hakan Peker'in taraf tuttuğunu iddia etti Peker, bu iddiayı kabul etmezken ikili aralarında milyonlarca insanın gözleri önünde nahoş bir ağız dalaşı yaşandı Sema Çelebi'nin geçen hafta Kars'tan gelen baba ve kız yarışmacılara 'Ezilenleri halk müziği her zaman tutar,' demesi tepki toplamıştı Bu hafta Sema Çelebi konuya açıklık getirmeye çalıştı Oysa adeta 'kaş yapayım derken göz çıkardı!' 'Ezilenler derken jürinin ezdiği' seslenmek istedim gibi bir izah etme yapan Çelebi, 'dansın aristokratlara özgü birşey olduğunu ve saraydan geldiğini böylece de Kars'tan yarışmaya katılan babakıza bu dansı yakıştıramadığını' söyledi Jüri üyelerinden Hakan Peker, bunun üstüne laf sırası kendine geldiğinde, 'Dans saraydan da gelmiştir Fakat sokaktan meydana çıkan danslar da var,' dedi Peker, 'kinmse asilzade soyundan gelmiyor, burada!' diyerek Çelebi'ye gönderme yaptı Bunun üzerine Sema Çelebi, yarışma ile ilgili sözleri bırakıp Peker'in bireysel hayatı ile ilgili üstü kapalı sözler etmeye kalkıştı Televizyon gazetesi'nin haberine tarafından; Çelebi'nin Türk halkı sizin soru işaretli yaşantınızın hepsini tekrardan hatırladışeklindeki imalı sözlerine ise Hakan Peker ne diyeceğini şaşırdı İşte ikili arasında yaşanan o tartışma: id Hakan Pekercanliyayindabirbirlerinegirdiler5c4dda957b785gifalt :A :A :Arkadaşlarıma zorunlu puanları verdiğimi düşünüyorum Hiç kimseyi kollamak zorunda değilim Böyle bir misyonum değil Hayat boyu zaten Hakan Peker olarak kimsenin tarafı olmadım 20 yıldan beri bu ırk beni tanırlar, çok da yakın tanırlar Terazinin tartısı neyse düşmanım da olsa puan veririm Hiçbir zaman böyle bir şey olmadı Sema Çelebi: Lütfen burada tribünlere oynamayalım Ressam arkadaşlarım lütfen Hakan Peker: 20 yıldan beri tribüne oynamıyoruz Sema Çelebi: Tribünlere oynamayın arkadaşlar Siz geçen hafta da tribüne oynadınız Hakan Peker: Ben tribüne oynamıyorum, ben yıllardan beri Türkiye'de müzik yapıyorum Halka müzik yapıyorum ve halka karşısında hitap ediyorum Bana kadar eğer tribünlere oynamak buysa, evet ben tribünlere oynuyorum (Stüdyodan alkışlar) Sema Çelebi: Siz tüm bir hafta tribünlere oynadınız Bana yaptığınız çirkin hareketle Ama sizin geçmişteki bütün kötülükleriniz çıktı ortaya Hayatınızdaki bütün kötülükler Neyse pozitif söylemek istemiyorum Hakan Peker:Y oo bana tarafından söyleyin Bizim hiçbir açığımız yok Sema Çelebi: Ben artı bildirmek istemiyorum Hakan Peker: Ne kötülüğüm olabilir ama benim? Sema Çelebi: Türk halkı sizin soru işaretli yaşantınızın hepsini bu hafta tekrardan hatırladı Hakan Peker : Benim alnım açık Aslan gibi buradayız Sema Çelebi: Devam edin Sizin alnınız ne dek açık olursa ben onur ederim Hakan Peker: (Stüdyodan Hakan Hakan sesleri geliyor) Buyrun Sema Çelebi: Hakan Bey buraya bir otobüs alkışlayıcı ile gelmiş, tebrik ediyorum kendini Hakan Peker: Hayır hayır, ben tanımıyorum bu insanları Sema Çelebi: Bir sanatçının bir yerlere geldikten sonra benim de gönlüm istemez dibe vurmasını Fakat bu artist da yaptığı güzel hareketlerle gösterir Tutup da burada bir jüri üyesine saldırmakla değil Hakan Peker: Ben geçen hafta size hiçbir şey söylemedim Sema Çelebi: Dinlemek istemiyorum sizi Show TV kameralarına ve yapımcılara VTR'lerden dolayı fazla teşekkür ediyorum tüm hafta baştan başa bana yapılan çirkinliği gösterdiler Hakan Peker: Ben taraf mı tutuyorum Sema Hanım? Sema Çelebi: Bence siz taraf tutuyorsunuz Hakan Peker: Kimin tarafını tutuyorum peki? Sema Çelebi: Tanıdğınız eski dostunuz olan yarışmacılar var Hakan Peker: Ben sadece dansa puan veririm O vakit ben de size Nilay'ı (başka bir yarışan) tutuyorsunuz, derim Olur mu pek şey? habertürk  

Üst Alt