I iltasyazilim Yeni Üye Katılım 25 Ara 2016 Mesajlar 2 Tepkime 1 Puanları 38 Yaş 36 Credits -2 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 4 Ocak 2024 #1 arkadaşlar daha önce verildimi bilmiyorum ama elime geçenleri yazayım dedim buyrun PHP Code: Addbot*:*Herhangi*bir*takıma*herhangi*bir*özellikte*bot*ekler* Removebots*:*Tüm*botları*oyundan*çıkartır* Newmap*harita*adı*:*Botları*oyundan*çıkartmadan*istediğiniz*haritayı*yükler* Botchat*onoff*:*Botların*konuşma*özelliğini*açarkapar* Botsvotemap*harita*adı*:*Sizde*bulunan*haritalardan*birini*oylayıp*kabul*ettirmek*için*bu*komut*kullanılır* Jasonmode*on*:*Botlar*sadece*bıçak*kullanır* Omg*imonmars*:*Yerçekimini*düşürür*Zıplarsanız*kolay*kolay*yere*inemezsiniz* Omg*imhaunted*:*Botları*hayalet*gibi*şeffaflaştırır*Onları*görmeniz*zorlaşır* Omg*itstoodark*:*Botları*spot*gibi*ışıklı*yapar*Karanlık*haritalarda*görülmeleri*kolaylaşır* Omg*itsnewyear*:*Botlar*yeni*yılı*kutlarlar* Omg*tronicback*:*CounterTeröristler*mavi*,*Teröristler*kırmızı*şekilde*parlarlar* * Aşağıdaki*hilelerin*bazılarının*aktif*olması*için*oyuna*ilk*başladığınızda* svcheats*1*yazın*ve*sonra*da*restart*yazıp*yeniden*başlayın* waypoint*on*noclip:*Görünmez*olup*uçabilir*ve*duvarlardan*geçebilirsiniz* glzmax*0:*Duvarları*görüntü*ve*ateş* glzmax*3600:*Duvarları*eski*haline*getirir* glbob*0:*silahın*sallanmasını*azaltır* svaim*50:*crosshair'ı*daha*da*oynak*hale*getitir* svgravity*(999,999):*Yerçekimi'ni*ayarlanır* impulse*101:*16000*para*verir* clforwardspeed*(999,999):*İleri*gitme*hızı*artar* clbackspeed*(999,999):*geri*gitme*hızı*artar* mpc4timer*(1000,1000):*1000*ile*1000*arasında*bir*sayı*girin*ve*C4*bombasının*patlama*zamanı*değiştirin*
arkadaşlar daha önce verildimi bilmiyorum ama elime geçenleri yazayım dedim buyrun PHP Code: Addbot*:*Herhangi*bir*takıma*herhangi*bir*özellikte*bot*ekler* Removebots*:*Tüm*botları*oyundan*çıkartır* Newmap*harita*adı*:*Botları*oyundan*çıkartmadan*istediğiniz*haritayı*yükler* Botchat*onoff*:*Botların*konuşma*özelliğini*açarkapar* Botsvotemap*harita*adı*:*Sizde*bulunan*haritalardan*birini*oylayıp*kabul*ettirmek*için*bu*komut*kullanılır* Jasonmode*on*:*Botlar*sadece*bıçak*kullanır* Omg*imonmars*:*Yerçekimini*düşürür*Zıplarsanız*kolay*kolay*yere*inemezsiniz* Omg*imhaunted*:*Botları*hayalet*gibi*şeffaflaştırır*Onları*görmeniz*zorlaşır* Omg*itstoodark*:*Botları*spot*gibi*ışıklı*yapar*Karanlık*haritalarda*görülmeleri*kolaylaşır* Omg*itsnewyear*:*Botlar*yeni*yılı*kutlarlar* Omg*tronicback*:*CounterTeröristler*mavi*,*Teröristler*kırmızı*şekilde*parlarlar* * Aşağıdaki*hilelerin*bazılarının*aktif*olması*için*oyuna*ilk*başladığınızda* svcheats*1*yazın*ve*sonra*da*restart*yazıp*yeniden*başlayın* waypoint*on*noclip:*Görünmez*olup*uçabilir*ve*duvarlardan*geçebilirsiniz* glzmax*0:*Duvarları*görüntü*ve*ateş* glzmax*3600:*Duvarları*eski*haline*getirir* glbob*0:*silahın*sallanmasını*azaltır* svaim*50:*crosshair'ı*daha*da*oynak*hale*getitir* svgravity*(999,999):*Yerçekimi'ni*ayarlanır* impulse*101:*16000*para*verir* clforwardspeed*(999,999):*İleri*gitme*hızı*artar* clbackspeed*(999,999):*geri*gitme*hızı*artar* mpc4timer*(1000,1000):*1000*ile*1000*arasında*bir*sayı*girin*ve*C4*bombasının*patlama*zamanı*değiştirin*