M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 11 Ara 2023 #1 Çaylı Nescafeli Kurabiye Tanımı İçin Gereçler Yarım paket margarin yahut 125 gram tereyağ 1 adet yumurta sarısı 1 kahve fincanı sıvı yağ 1 kahve fincanı toz şeker 1 tatlı kaşığı kuru çay 1 tatlı kaşığı nescafe granül 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un 3 su bardağı kullandım 1 avuç ceviz ve ya fındık Üzeri için; Yumurta akı Ceviz ve ya fındık Çaylı Nescafeli Kurabiye Tanımı Yapılışı Margarin, yumurta sarısı, sıvı yağ ve şekeri bir kaba koyalım ve karıştıralım. Sonrasın un ve kabartma tozunu ekleyelim . Unu yavaş yavaş ekleyelim. Ben 3 su bardağı kullandım una nazaran değişebilir ele yapışmayan yumuşak bir kıvamda olması gerekiyor . Sonrasında ceviz büyüklüğünde yuvarlak toplar yapıp evvel yumurta akına sonra fındığa batırıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizelim. 175 derece alt üst fansız ayarda 25 -30 dakika pişirelim ve kurabiyelerimiz hazır. Soğuduktan sonra servis edebilirsiniz
Çaylı Nescafeli Kurabiye Tanımı İçin Gereçler Yarım paket margarin yahut 125 gram tereyağ 1 adet yumurta sarısı 1 kahve fincanı sıvı yağ 1 kahve fincanı toz şeker 1 tatlı kaşığı kuru çay 1 tatlı kaşığı nescafe granül 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un 3 su bardağı kullandım 1 avuç ceviz ve ya fındık Üzeri için; Yumurta akı Ceviz ve ya fındık Çaylı Nescafeli Kurabiye Tanımı Yapılışı Margarin, yumurta sarısı, sıvı yağ ve şekeri bir kaba koyalım ve karıştıralım. Sonrasın un ve kabartma tozunu ekleyelim . Unu yavaş yavaş ekleyelim. Ben 3 su bardağı kullandım una nazaran değişebilir ele yapışmayan yumuşak bir kıvamda olması gerekiyor . Sonrasında ceviz büyüklüğünde yuvarlak toplar yapıp evvel yumurta akına sonra fındığa batırıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizelim. 175 derece alt üst fansız ayarda 25 -30 dakika pişirelim ve kurabiyelerimiz hazır. Soğuduktan sonra servis edebilirsiniz