B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 6 Ara 2023 #1 Cem Adrian Elveda şarkı sozleri Cem Adrian Elveda Ruzgar okşar yuzunu ama sen ruzgara dokunamazsın Guneş değer tenine ama sen guneşe uzanamazsın Bu şarkı senin şarkın ama sen susturamazsın Her yolcu gitmek ister Ne yapsan durduramazsın Elveda, elveda kırık kalbim, kesik bileğim Elveda, elveda eğik yuzum, soğuk ellerim Elveda, elveda kısık sesim, soluk benzim Elveda, elveda Bir yalanın icinde kaybolup durunca Kimse durduramıyor yağmurları yağdırınca bulutları Neden susturamıyor icindeki delik deşik umutları Duştum, kalkarım yine ellerini uzatınca bana Tanrı Tanrı bulsun istedim Sevsin butun kayıp cocuklarını Elveda kalbim, elveda yalnızlık, elveda gozyaşları Elveda yağmurlar, elveda kar, elveda sonbahar, elveda kış Elveda ruzgarlar, elveda ağaclar, kuşlar Elveda yorgun kanatlar Elveda kelebek, elveda olu melek Elveda kayıp cocuk, elveda yalan masal Elveda sessizliğim, elveda kalbim Elveda aşk
Cem Adrian Elveda şarkı sozleri Cem Adrian Elveda Ruzgar okşar yuzunu ama sen ruzgara dokunamazsın Guneş değer tenine ama sen guneşe uzanamazsın Bu şarkı senin şarkın ama sen susturamazsın Her yolcu gitmek ister Ne yapsan durduramazsın Elveda, elveda kırık kalbim, kesik bileğim Elveda, elveda eğik yuzum, soğuk ellerim Elveda, elveda kısık sesim, soluk benzim Elveda, elveda Bir yalanın icinde kaybolup durunca Kimse durduramıyor yağmurları yağdırınca bulutları Neden susturamıyor icindeki delik deşik umutları Duştum, kalkarım yine ellerini uzatınca bana Tanrı Tanrı bulsun istedim Sevsin butun kayıp cocuklarını Elveda kalbim, elveda yalnızlık, elveda gozyaşları Elveda yağmurlar, elveda kar, elveda sonbahar, elveda kış Elveda ruzgarlar, elveda ağaclar, kuşlar Elveda yorgun kanatlar Elveda kelebek, elveda olu melek Elveda kayıp cocuk, elveda yalan masal Elveda sessizliğim, elveda kalbim Elveda aşk