B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 22 Ara 2023 #1 Cem Adrian Sen Hep Boyle Kal Cem Adrian Sen Hep Boyle Kal Şarkı Sozleri Ansızın calınca yine kapın Tanırsın sesini, tanırsın sessizliği Ansızın soğuyunca avucların Tutarsın elini, ozlersin ellerimi Ve zaman operken alnından Okşarken yuzunu, soylerken son sozunu Bazen boyle olur, bazen konuşamazsın Kayar ellerinden aşk, onu tutamazsın Sen hep boyle kal Boyle kal ki kalbim eğilsin onunde, avunsun sesinle Sen hep boyle kal Boyle kal ki dunya utansın onunde, ovunsun seninle Sen hep boyle kal Ne kadar buyutsen de, kimleri sevsen de, nereye gitsen de Sen hep boyle kal Hep boyle kal, sakın hic kirlenme, sakın hic kirlenme Sen hep boyle kal Kapılarına dayanan tum karanlığı beyazlara boyadım sen korkarsın diye Dallarına diktim dokulen yaprakları sen sonbaharı sevmezsin diye Gokyuzune yıldızlar cizdim sana, yeryuzune umutlar Geceleri duşler bıraktım, sabahlarına aydınlıklar Yağmur aşık kelebekler, ateşe aşık pervaneler gibi Yana yana, done done, savrula savrula Cok yuksekten uctum ben Cok yuksekten uctum ben Cok yuksekten duştum ben
Cem Adrian Sen Hep Boyle Kal Cem Adrian Sen Hep Boyle Kal Şarkı Sozleri Ansızın calınca yine kapın Tanırsın sesini, tanırsın sessizliği Ansızın soğuyunca avucların Tutarsın elini, ozlersin ellerimi Ve zaman operken alnından Okşarken yuzunu, soylerken son sozunu Bazen boyle olur, bazen konuşamazsın Kayar ellerinden aşk, onu tutamazsın Sen hep boyle kal Boyle kal ki kalbim eğilsin onunde, avunsun sesinle Sen hep boyle kal Boyle kal ki dunya utansın onunde, ovunsun seninle Sen hep boyle kal Ne kadar buyutsen de, kimleri sevsen de, nereye gitsen de Sen hep boyle kal Hep boyle kal, sakın hic kirlenme, sakın hic kirlenme Sen hep boyle kal Kapılarına dayanan tum karanlığı beyazlara boyadım sen korkarsın diye Dallarına diktim dokulen yaprakları sen sonbaharı sevmezsin diye Gokyuzune yıldızlar cizdim sana, yeryuzune umutlar Geceleri duşler bıraktım, sabahlarına aydınlıklar Yağmur aşık kelebekler, ateşe aşık pervaneler gibi Yana yana, done done, savrula savrula Cok yuksekten uctum ben Cok yuksekten uctum ben Cok yuksekten duştum ben