B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 2 Ara 2023 #1 Cemil Demirbakan Aşk Diye Buna Derler Cemil Demirbakan Aşk Diye Buna Derler Şarkı Sozleri Gelsen yeniden, iki adım geriden, Aşk diye buna derler canım, Kendimi yeniden kimseye veremem Ben sana değil bana muhtacım Gelsen yeniden iki adım geriden, Aşk diye buna derler canım, Kendimi yeniden kimseye veremem Ben sana değil bana muhtacım Bu gece bizi arama, bu bana yeter, İkimizi boşuna yorma daha beter, Sevginin arsızı olmaz ama Kalp dayanamaz, insan bunu kaldırmaz, Beni mi yoksa telefonumu sevdin?, Kendini bende gormek istedin, bu şekilde sevemen, Boyle surduremem aynısı bende var Gelsen yeniden, iki adım geriden, Aşk diye buna derler canım, Kendimi yeniden kimseye veremem Ben sana değil bana muhtacım Gel yine yeniden iki adım geriden, Aşk diye buna derler canım, Kendimi yeniden kimseye veremem Ben sana değil bana muhtacım Bu gece bizi arama, bu bana yeter, İkimizi boşuna yorma daha beter, Sevginin arsızı olmaz ama Kalp dayanamaz, insan bunu kaldırmaz, Beni mi yoksa telefonumu sevdin?, Kendini bende gormek istedin, bu şekilde sevemen, Boyle surduremem aynısı bende var Gelsen yeniden, iki adım geriden, Aşk diye buna derler canım, Kendimi yeniden kimseye veremem Ben sana değil bana muhtacım Gel yine yeniden iki adım geriden, Aşk diye buna derler canım, Kendimi yeniden kimseye veremem Ben sana değil bana muhtacım Gel yine yeniden iki adım geriden, Aşk diye buna derler canım, Kendimi yeniden kimseye veremem Ben sana değil bana muhtacım
Cemil Demirbakan Aşk Diye Buna Derler Cemil Demirbakan Aşk Diye Buna Derler Şarkı Sozleri Gelsen yeniden, iki adım geriden, Aşk diye buna derler canım, Kendimi yeniden kimseye veremem Ben sana değil bana muhtacım Gelsen yeniden iki adım geriden, Aşk diye buna derler canım, Kendimi yeniden kimseye veremem Ben sana değil bana muhtacım Bu gece bizi arama, bu bana yeter, İkimizi boşuna yorma daha beter, Sevginin arsızı olmaz ama Kalp dayanamaz, insan bunu kaldırmaz, Beni mi yoksa telefonumu sevdin?, Kendini bende gormek istedin, bu şekilde sevemen, Boyle surduremem aynısı bende var Gelsen yeniden, iki adım geriden, Aşk diye buna derler canım, Kendimi yeniden kimseye veremem Ben sana değil bana muhtacım Gel yine yeniden iki adım geriden, Aşk diye buna derler canım, Kendimi yeniden kimseye veremem Ben sana değil bana muhtacım Bu gece bizi arama, bu bana yeter, İkimizi boşuna yorma daha beter, Sevginin arsızı olmaz ama Kalp dayanamaz, insan bunu kaldırmaz, Beni mi yoksa telefonumu sevdin?, Kendini bende gormek istedin, bu şekilde sevemen, Boyle surduremem aynısı bende var Gelsen yeniden, iki adım geriden, Aşk diye buna derler canım, Kendimi yeniden kimseye veremem Ben sana değil bana muhtacım Gel yine yeniden iki adım geriden, Aşk diye buna derler canım, Kendimi yeniden kimseye veremem Ben sana değil bana muhtacım Gel yine yeniden iki adım geriden, Aşk diye buna derler canım, Kendimi yeniden kimseye veremem Ben sana değil bana muhtacım