bilgiliadam
Yeni Üye
Cemil Demirbakan Candır Şarkı Sözü tüm isteyenler için burada Cemil Demirbakan Candır Şarkı Sözleri Cemil Demirbakan Candır Ben de özledim gölgeni ateşte diyen Cemil Demirbakan'nın şimdi de yine sevilen şarkılarından birinin sözlerini paylaşıyoruz Melek'lerim Cemil Demirbakan Candır şarkı sözleri isteyen tüm üyelerimiz, işte size beklediğiniz şarkı sözlericemildemirbakancandirsarkisozutumisteyenlericinburada5c57a2a26be9dalt 1549247134 1549247134 cemildemirbakancandirsarkisozutumisteyenlericinburada5c57a2a29ca1bcemildemirbakancandirsarkisozutumisteyenlericinburada5c57a2a29ca1bcemildemirbakancandirsarkisozutumisteyenlericinburada5c57a2a29ca1b Kimseyi sevdin mi benden diğer Geri geldin mi bu hayata Her ne gördüysen sakla Öbür tarafa Burası böyle tümü kültür Nefes almak bile tasa olabiliyor İnsan yıllar daha sonra Daha mı iyi görüyor ne? Candır ailem bana Candır annem babam Candır her ne varsa Bilmeden bildiğim Candır kendin edinmek Candır yek pare kalmak Candır hayatın temiz yanında almak Herkes haklı kendine tarafından Nasıl döner dünya böyle İnsan bundan böyle düşünmekten vazgeçiyor İşte tam da o kadar bir lahza Geliyor kötülükler sokaktan Beyaz atlara binmiş Elinde kara kılıçlar Candır kendin olmak Candır yek pare kalmak Candır hayatın pak yanında olmak Candır ailem bana Candır annem babam Candır her ne varsa Bilmeden bildiğim Candır nefes olmak Candır ayakta kalmak Candır inadına yaşamak Geçiyor yeniden içimden Candır kendin almak Candır yek pare kalmak Candır inadına yaşamak Geçiyor yeniden içimden