B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 18 May 2024 #1 Cemil Demirbakan Candır Şarkı Sozleri Cemil Demirbakan Candır Kimseyi sevdin mi benden başka Geri geldin mi bu hayata Her ne gorduysen sakla Obur tarafa Burası boyle hepsi kultur Nefes almak bile dert olabiliyor İnsan yıllar sonra Daha mı iyi goruyor ne? Candır ailem bana Candır annem babam Candır her ne varsa Bilmeden bildiğim Candır kendin olmak Candır yek pare kalmak Candır hayatın temiz yanında olmak Herkes haklı kendine gore Nasıl doner dunya boyle İnsan artık duşunmekten vazgeciyor İşte tam da oyle bir an Geliyor kotulukler sokaktan Beyaz atlara binmiş Elinde kara kılıclar Candır kendin olmak Candır yek pare kalmak Candır hayatın temiz yanında olmak Candır ailem bana Candır annem babam Candır her ne varsa Bilmeden bildiğim Candır nefes almak Candır ayakta kalmak Candır inadına yaşamak Geciyor yine icimden Candır kendin olmak Candır yek pare kalmak Candır inadına yaşamak Geciyor yine icimden
Cemil Demirbakan Candır Şarkı Sozleri Cemil Demirbakan Candır Kimseyi sevdin mi benden başka Geri geldin mi bu hayata Her ne gorduysen sakla Obur tarafa Burası boyle hepsi kultur Nefes almak bile dert olabiliyor İnsan yıllar sonra Daha mı iyi goruyor ne? Candır ailem bana Candır annem babam Candır her ne varsa Bilmeden bildiğim Candır kendin olmak Candır yek pare kalmak Candır hayatın temiz yanında olmak Herkes haklı kendine gore Nasıl doner dunya boyle İnsan artık duşunmekten vazgeciyor İşte tam da oyle bir an Geliyor kotulukler sokaktan Beyaz atlara binmiş Elinde kara kılıclar Candır kendin olmak Candır yek pare kalmak Candır hayatın temiz yanında olmak Candır ailem bana Candır annem babam Candır her ne varsa Bilmeden bildiğim Candır nefes almak Candır ayakta kalmak Candır inadına yaşamak Geciyor yine icimden Candır kendin olmak Candır yek pare kalmak Candır inadına yaşamak Geciyor yine icimden