B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 12 Kas 2023 #1 Cemil Demirbakan Fatoş Cemil Demirbakan Fatoş Şarkı Sozleri Altmış dorduncu sokakta Bir catı katında Cizik plaklar doner Fatoş ucmak isterdi Fatoş parmağını emer Bebek olmak isterdi O uzak masallarda Melek olmak isterdi Fatoş ucmak istedi Katetti o uzun yolu Kalbi hep centik centik Kolları delik dolu Saclarını topladım Gitarıma bağladım Bir Ankara gecesinde Onsuzluğa ağladım Bir sen misin Fatoş Dokundukca eriyen İpekten misin Fatoş Gozyaşıyla curuyen Bilmemki ozler misin Hala cok guzel misin Cennette misin Fatoş Beni de bekler misin Ne yapsan bilemedin Uc dilek dilemedin O seksenli yıllardan Sinerek gecemedin Ev araba cocuklar Bu hayatlar sana cok dar Sacının her telinde Yitik ruyalar var Fatoş ucmak istedi Katetti o uzun yolu Kalbi hep centik centik Kolları delik dolu Saclarını topladım Gitarıma bağladım Bir an kara gecesinde Onsuzluğa ağladım Bir sen misin Fatoş Dokundukca eriyen İpekten misin Fatoş Gozyaşıyla curuyen Bilmemki ozler misin Hala cok guzel misin Cennette misin Fatoş Beni de bekler misin
Cemil Demirbakan Fatoş Cemil Demirbakan Fatoş Şarkı Sozleri Altmış dorduncu sokakta Bir catı katında Cizik plaklar doner Fatoş ucmak isterdi Fatoş parmağını emer Bebek olmak isterdi O uzak masallarda Melek olmak isterdi Fatoş ucmak istedi Katetti o uzun yolu Kalbi hep centik centik Kolları delik dolu Saclarını topladım Gitarıma bağladım Bir Ankara gecesinde Onsuzluğa ağladım Bir sen misin Fatoş Dokundukca eriyen İpekten misin Fatoş Gozyaşıyla curuyen Bilmemki ozler misin Hala cok guzel misin Cennette misin Fatoş Beni de bekler misin Ne yapsan bilemedin Uc dilek dilemedin O seksenli yıllardan Sinerek gecemedin Ev araba cocuklar Bu hayatlar sana cok dar Sacının her telinde Yitik ruyalar var Fatoş ucmak istedi Katetti o uzun yolu Kalbi hep centik centik Kolları delik dolu Saclarını topladım Gitarıma bağladım Bir an kara gecesinde Onsuzluğa ağladım Bir sen misin Fatoş Dokundukca eriyen İpekten misin Fatoş Gozyaşıyla curuyen Bilmemki ozler misin Hala cok guzel misin Cennette misin Fatoş Beni de bekler misin