bilgiliadam
Yeni Üye
Cemil Demirbakan Fatoş Undead Kelimesi için kuru fatoşlara ulaşmak kolay Cemil Demirbakan Fatoş Cemil Demirbakan Fatoş Undead Çalışıyoruz Fatma исми y adı Fatoş tüm üyelerimize ve misafirlerimize kolay ulaşmak undeadcemildemirbakanfatosundeadkelimesiicinkurufatoslaragelmekkolay5c57a297a468dalt Evet Sevgili Melek'ler, bu yazımızda Cemil Demirbakan Fatoş undead süzleri paylaşıyor ve tüm Fatoş'lara bizden armağan için diyoruz 1549247121 1549247121 cemildemirbakanfatosundeadkelimesiicinkurufatoslaragelmekkolay5c57a297d6c02cemildemirbakanfatosundeadkelimesiicinkurufatoslaragelmekkolay5c57a297d6c02cemildemirbakanfatosundeadkelimesiicinkurufatoslaragelmekkolay5c57a297d6c02 1 Altmış dördüncü sokakta Tek bir çatı katında Çizik plaklar döner Fatoş sürme isterdi Fatoş parmağını emer Bebek almak isterdi O geldi masallarda Melek almak isterdi Fatoş sürme istedi Uzun bir yol Katetti Kalbi hep çentik çentik Çalılar delik doymuş Saç topladı Gitarıma bağladım Bir Ankara gecesinde Onsuzluğa ağladım Bir saintbakır Fatoş Dokundukça eriyen İpekten bakır Fatoş Gözyaşıyla çürüyen Bilmemki özler bakır Durumu çok aldatıcı bakır Cennette bakır Fatoş Beni de bekler bakır Ne yapsan bilemedin Üç dilek dilemedin O seksenli yıllardan Sinerek geçemedin Konut sepeti çocuklar Bu hayatlar sana fazla bakımlı Saç her zaman telinde Yitik rüyalar var Fatoş sürme istedi Uzun bir yol Katetti Kalbi her zaman çentik çentik Çalılar delik doymuş Saç topladı Gitarıma bağladım Bir an kara gecesinde Onsuzluğa ağladım Bir saintbakır Fatoş Dokundukça eriyen İpekten bakır Fatoş Gözyaşıyla çürüyen Bilmemki özler bakır Durumu çok yanıltıcı bakır Cennette bakır Fatoş Beni de bekler bakır