bilgiliadam
Yeni Üye
Cemil Demirbakan Seni Yere Göğe Koyamam Şarkı Sözleri meleklere özel Cemil Demirbakan Seni Yere Göğe Koyamam Cemil Demirbakan Seni Yere Göğe Koyamam Şarkı Sözü Yüksek Sadakat grubunun eski solisti olan Cemil Demirbakan, son günlerin en çok dinlenen ve beğinilen şarkıcıları arasında geliyor Melek'lerim Biz de bu yazımızda Cemil Demirbakan Seni Yere Göğe Koyamam şarkı sözleri paylaşımında bulunmak istiyor ve bu şarkıyı seven herkesi bu sayfamıza eğlence ediyoruz 1549247150 1549247150 cemildemirbakanseniyeregogekoyamamsarkisozlerimeleklereozel5c57a2b26e0cccemildemirbakanseniyeregogekoyamamsarkisozlerimeleklereozel5c57a2b26e0cccemildemirbakanseniyeregogekoyamamsarkisozlerimeleklereozel5c57a2b26e0cc Seni yere göğe koyamam ya İsmini de bile anamam ya Kendimi de unuturum böyle Sen bile sen olamadın söyle Sana minik bir giz vereyim ya Sendeki de benim yüreğim ya Geçmişini biliyorum böyle Sen de beni dilemedin söyle Bileni bilme Hiç geriye doğru dönme Seni seven var mı Bilmiyorum söyle Arkadaşım sanma Dost diye kanma İşte yıldız orda Bak diyor sana da Hiç merhabamız yok Lakin isteğim fazla Sana bana böyle Başkasına öyle Arkamı da dönüyorum Çünkü seni seviyorum Kimin eli kimin cebinde İyi görüyorum Seni yere göğe koyamam ya İsmini de bile anamam ya Kendimi de unuturum böyle Sen bile sen olamadın söyle Sana ufak bir giz vereyim ya Sendeki de benim yüreğim ya Geçmişini biliyorum pek Sen de beni dilemedin söyle Neli beni seviyorsan beni Gel bu yandan göster kendini Kimselere açmam derdini İşte buna derler sevgili Tereciye tere satmaz isen Bana bana naz yapmaz isen İstediğini yerine getirmek senin hakkın İşin başı sonu benzer bu benim adım Seni yere göğe koyamam ya İsmini de bile anamam ya Kendimi de unuturum böyle Sen bile sen olamadın söyle Sana küçük bir giz vereyim ya Sendeki de benim yüreğim ya Geçmişini biliyorum pek Sen de beni dilemedin söyle