B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 29 Kas 2023 #1 Cemil Demirbakan Seni Yere Goğe Koyamam Cemil Demirbakan Seni Yere Goğe Koyamam Şarkı Sozu Seni yere goğe koyamam ya İsmini de bile anamam ya Kendimi de unuturum boyle Sen bile sen olamadın soyle Sana kucuk bir sır vereyim ya Sendeki de benim yureğim ya Gecmişini biliyorum boyle Sen de beni dilemedin soyle Bileni bilme Hic geriye donme Seni seven var mı Bilmiyorum soyle Arkadaşım sanma Dost diye kanma İşte yıldız orda Bak diyor sana da Hic merhabamız yok Ama isteğim cok Sana bana boyle Başkasına oyle Arkamı da donuyorum Cunku seni seviyorum Kimin eli kimin cebinde İyi goruyorum Seni yere goğe koyamam ya İsmini de bile anamam ya Kendimi de unuturum boyle Sen bile sen olamadın soyle Sana kucuk bir sır vereyim ya Sendeki de benim yureğim ya Gecmişini biliyorum oyle Sen de beni dilemedin soyle Neli beni seviyorsan beni Gel bu yana goster kendini Kimselere acmam derdini İşte buna derler sevgili Tereciye tere satmaz isen Bana bana naz yapmaz isen İstediğini yapmak senin hakkın İşin başı sonu aynı bu benim adım Seni yere goğe koyamam ya İsmini de bile anamam ya Kendimi de unuturum boyle Sen bile sen olamadın soyle Sana kucuk bir sır vereyim ya Sendeki de benim yureğim ya Gecmişini biliyorum oyle Sen de beni dilemedin soyle
Cemil Demirbakan Seni Yere Goğe Koyamam Cemil Demirbakan Seni Yere Goğe Koyamam Şarkı Sozu Seni yere goğe koyamam ya İsmini de bile anamam ya Kendimi de unuturum boyle Sen bile sen olamadın soyle Sana kucuk bir sır vereyim ya Sendeki de benim yureğim ya Gecmişini biliyorum boyle Sen de beni dilemedin soyle Bileni bilme Hic geriye donme Seni seven var mı Bilmiyorum soyle Arkadaşım sanma Dost diye kanma İşte yıldız orda Bak diyor sana da Hic merhabamız yok Ama isteğim cok Sana bana boyle Başkasına oyle Arkamı da donuyorum Cunku seni seviyorum Kimin eli kimin cebinde İyi goruyorum Seni yere goğe koyamam ya İsmini de bile anamam ya Kendimi de unuturum boyle Sen bile sen olamadın soyle Sana kucuk bir sır vereyim ya Sendeki de benim yureğim ya Gecmişini biliyorum oyle Sen de beni dilemedin soyle Neli beni seviyorsan beni Gel bu yana goster kendini Kimselere acmam derdini İşte buna derler sevgili Tereciye tere satmaz isen Bana bana naz yapmaz isen İstediğini yapmak senin hakkın İşin başı sonu aynı bu benim adım Seni yere goğe koyamam ya İsmini de bile anamam ya Kendimi de unuturum boyle Sen bile sen olamadın soyle Sana kucuk bir sır vereyim ya Sendeki de benim yureğim ya Gecmişini biliyorum oyle Sen de beni dilemedin soyle