M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 5 Kas 2023 #1 Cennet Çorbası (Pratiklikte De Lezzette De Üstüne Yok) Tanımı İçin Materyaller 1 adet soğan 1 adet patates 1 diş sarımsak 2 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı mısır unu 3 bardak ördek suyu (Tavuk yahut olağan su da olur) 4 bardak sıcak su Tuz Karabiber Çay kaşığının ucuyla zerdeçal 1 tatlı kaşığı tuz Sosu İçin 1 tatlı kaşığı tereyağ 1 çay kaşığı kırmızı toz biber Cennet Çorbası (Pratiklikte De Lezzette De Üstüne Yok) Tanımı Yapılışı Tereyağını tenceremize alıp eritelim üzerine mısır ununu koyup 2 dakika kavuralım. Üzerine iri iri doğradığımız soğan, patates, sarımsağı da ekleyip 2 dakika daha kavuralım. Üzerine tuz ve baharatlarını da ekleyip ördek suyu ve sıcak suyumuzu koyalım. Benim elimde ördek suyu vardı onu değerlendirdim tabi o kaide değil tavuk suyu ya da olağan su da koyabilirsiniz tamamını 15 -20 dakika kadar pişirelim ve blendırdan çekelim. Kızdırdığımız tereğının üzerine kırmızı toz biberi de ekleyip çorbamızın üzerine dökelim. Sıcak sıcak servis edelim. Afiyet olsun
Cennet Çorbası (Pratiklikte De Lezzette De Üstüne Yok) Tanımı İçin Materyaller 1 adet soğan 1 adet patates 1 diş sarımsak 2 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı mısır unu 3 bardak ördek suyu (Tavuk yahut olağan su da olur) 4 bardak sıcak su Tuz Karabiber Çay kaşığının ucuyla zerdeçal 1 tatlı kaşığı tuz Sosu İçin 1 tatlı kaşığı tereyağ 1 çay kaşığı kırmızı toz biber Cennet Çorbası (Pratiklikte De Lezzette De Üstüne Yok) Tanımı Yapılışı Tereyağını tenceremize alıp eritelim üzerine mısır ununu koyup 2 dakika kavuralım. Üzerine iri iri doğradığımız soğan, patates, sarımsağı da ekleyip 2 dakika daha kavuralım. Üzerine tuz ve baharatlarını da ekleyip ördek suyu ve sıcak suyumuzu koyalım. Benim elimde ördek suyu vardı onu değerlendirdim tabi o kaide değil tavuk suyu ya da olağan su da koyabilirsiniz tamamını 15 -20 dakika kadar pişirelim ve blendırdan çekelim. Kızdırdığımız tereğının üzerine kırmızı toz biberi de ekleyip çorbamızın üzerine dökelim. Sıcak sıcak servis edelim. Afiyet olsun