bilgiliadam
Yeni Üye
Değişik Güzel Sözler Farklı Alanlara Yönlendirilmiş Mesajlar Kısa Farklı Alanlara Yönlendirilmiş Sözler Facebook ya da msnde kullanabileceğiniz birbirinden hoş ve dağıtılmış sözleri sizlerle paylaşıyoruz meleklercesitliguzelsozler5c5571562d321alt 1549103441 1549103441 cesitliguzelsozler5c557156628a6cesitliguzelsozler5c557156628a6 cesitliguzelsozler5c557156628a6 *Söylemeliyim fakat, devrimcinin rehberi sevgidir *Yaşam bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi önce sev daha sonra terket dediler *Evlilik Marksizm gibidir, kulağa hoş gelir ama işlemez *Kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni beyninin içindekileri anlayabilmek ve yitirmeden yüzündeki anlık tebessümü tüm saatleri durdurabilmek için çıldırasıya paraladım kendimi lanet olsun artık sigarayı üç pakete çıkardım olsun gözüm olsun ne olacaksa olsun * Flört ederken kalbimiz böylece yüksek sesle atar fakat, aklımızın sesini duyamayız *Paylaşmanın asaletini hiç bir vakit bencilligin çirkinligine seçim etme,ve pek bi dost seçki sen onun için ölümü düşündügünde o senin için şimdiden ölmüş olsun *Bizi yaşamın ağır yükünden ve ıstırabından kurtaran tek kelime sevgidir *Ne varsa aradıgım bilki sende bulmuşumSenden öncesi yoktu,seninle var olmuşumSende bütün umutlar,sende bütün duygularBeni sende arama,ben bundan böyle senin olmuşum *Bugün bir çiçekcinin önünden geçerken bir çiçek ben fazla güzelim beni al diyordu Onu aldım fakat hoş oldugu için degil seni gördügünde utansın diye * Evlenmeden önce gözlerini dört aç, evlendikten daha sonra ise sanki kapalı tut *Ne içimde seni hatırlamamak gibi bir his varnede aşkımı körükleyen bir rüzgarne seni görmeyecek dek güçlüyümnede görmeye dayanacak kalbim var *Sevgi baki bir af oyunudur Bir alışılmışlık haline gelen şefkatli bir bakıştır *Güller her zaman ellerinde açsın, ama dikenleri batmasınSevda daima seni bulsun,fakat seni yaralamasınMutluluk daima yüregine dolsun,lakin beni unutturmasın *Keza hoşuna gitmek hem de zeki edinmek imkansızdır *Akşamı son bulan ufuklardagüneş damla damla erirkenhayatta kalan duygularımlasana iki sözcük söylüyorumSENı SEVıYORUM*Benim en aydınlık başarım, eşimi benimle evlenmeye ikna edebilmiş olmamdır *Tabii ama aşk diye bir şey var, yoksa bu dek fazla boşanma olmazdı *Bir destan yazar gibi aralıksız olarak gündüz gece ben daima seni yazmışım yüregime gizlice * Aşkın aritmetiği tektir İki yarım bir bütünü oluşturmaz, yalnızca iki bütün bir bütünü oluşturur *Alaca karanlıgı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı Yar dedigin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı *Aşk üçgenlerinin çoğu, enkazgendir