B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 16 Haz 2023 #1 Ceylan Sacımın Akına Bakma Sultanım şarkısı Sacımın Akına Bakma Sultanım şarkı sozleri Sacımın akına bakma sultanım On sekiz yaşına girmiş gibiyim Belki senden uc beş yaşlıyım amma Zincire vurulmuş aslan gibiyim Sen kucuksun sevda nedir bilmezsin Şimartmışlar seni cano hatır kırarsın gonul kırarsın Seni sevdim desem yar yar belki kızarsın Ondandır karşında dilsiz gibiyim Seni sevdim desem cano cano belki kızarsın Ondandır karşında dilsiz gibiyim Doğan ayım donmem olum olsa da Guzel olur gonul kimi severse kimi severse Cumle alem bana yar yar karşı koysa da Acaba ben senden vazgecer miyim ? Cumle alem bana cano cano karşı koysa da Acaba ben senden vazgecer miyim ?
Ceylan Sacımın Akına Bakma Sultanım şarkısı Sacımın Akına Bakma Sultanım şarkı sozleri Sacımın akına bakma sultanım On sekiz yaşına girmiş gibiyim Belki senden uc beş yaşlıyım amma Zincire vurulmuş aslan gibiyim Sen kucuksun sevda nedir bilmezsin Şimartmışlar seni cano hatır kırarsın gonul kırarsın Seni sevdim desem yar yar belki kızarsın Ondandır karşında dilsiz gibiyim Seni sevdim desem cano cano belki kızarsın Ondandır karşında dilsiz gibiyim Doğan ayım donmem olum olsa da Guzel olur gonul kimi severse kimi severse Cumle alem bana yar yar karşı koysa da Acaba ben senden vazgecer miyim ? Cumle alem bana cano cano karşı koysa da Acaba ben senden vazgecer miyim ?