bilgiliadam
Yeni Üye
Cinayet Fark Var Nakarat ayrım var seninle iyi aralarında büyük bir, ayrım var benimle senin aranda kocaman bir, fark var kötüyle benim aramda büyükçe bir, fark var iyiyle kötü aralarında duran maymunlar cehennemindeyim, hiç kimse duymamış, sordum hiç kimse görmemiş ve hiç kimse konuşmamış, korkular dolup taşınca komşularda kalmamış, palavracı şahitler çoğalmış, ordularda saf almış, benzeri herkes zan altında, pozisyon sert penaltı, yeraltından çıktım ben çoktan fareydim fazla yol aldım, korktum bazen bende herkes gibi umudum kalmadı, lakin sabrımsa aramızdaki en büyük farktır, gönlüm tartışmak istemez bıktım da zaten, çelimsizlerle uğraşıp, şaşırmışa söz açıklama yapmak, beyinsizlerle sohbetler, gereksizlere öğütler, bakışlardan bellidir kim ne ister, niyetse nedir, orda kimse değil mu hadi birazcık ses ver, burada ben sıkıldım yaklaş bana el ver, eninde sonunda görüşeceğiz elbet, şimdilik benden bu dek iyi bu mesafe Nakarat adamakıllı havaya gir havaya gir adamakıllı, ben yorulmam kondisyonum tahtta dj, sahnede büyülerim tam bir buçuk saat, seyirciyle birleşir bir tüm oluruz o lahza, gözünü kapat ve dinle kendimce en azından, yüzde yüz hakiki ve canlı çokta rahatız burada, gönlünü sen güzel tut, olacaksın hoşnut, boşluklar dolar yavrum biz boşuna mı koştuk, bölünmüş birbirinden insanlar, daima uzaktan blok blok, sallandıkça kendinden geçmiş sınıflar daima tok, yeni moda glock, bizde ise barışma stok, hatalı söyler horoskop ve yersiz ötmüş horoz, festivaller özgür, uzlaşma demekti n'oldu, ademoğlu İstanbul'da bu kuralı bozdu, neyse bizim işimiz çok dinlemek ve eğlenmek, dinletmek ve eğlemek gerek beklerler çünkü bizde Nakarat uzaklaştıkça uzaklaşır insanlar yabancılaştı, ortamlar yabanileşti, kelamlar acayipleşti, saygıysa çölde bir yerde her dilde bir aşk şarkısı, kördüğümle düğümlenen yollarda arkadaşlıklar, eğlenmekte şart biraz, kafa dağılmadan oynanmaz, her gün bayram olmaz ancak ara sıra coşmak farz, kuruntulardan kurtulmak, kırıntılarla kalmamak, alg tutan bir kimse değil de ışığı parlayan elde etmek, sen sıkma canını ben buradayım her daim, neşelendirmek için hazırlanmış gönüllerde yer varsa, geldiğim yerdeyim, elimde kiyat kalemim, elimde açık kartlarım ve elimde ki mikrofonla