Son Konu

ceza fark var

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
fark var seninle iyi arasında buyuk bir, fark var benimle senin aranda kocaman bir,
fark var kotuyle benim aramda irice bir, fark var iyiyle kotu arasında duran

maymunlar cehennemindeyim, hic kimse duymamış, sordum hic kimse gormemiş ve hic kimse konuşmamış,
korkular dolup taşınca komşularda kalmamış, yalancı şahitler coğalmış, ordularda saf almış, sanki herkes zan altında, pozisyon sert penaltı,
yeraltından cıktım ben coktan fareydim cok yol aldım, korktum bazen bende herkes gibi umudum kalmadı,
fakat sabrımsa aramızdaki en buyuk farktır, gonlum kavga etmek istemez bıktım da zaten, celimsizlerle uğraşıp, şaşırmışa laf anlatmak,
beyinsizlerle sohbetler, gereksizlere oğutler, bakışlardan bellidir kim ne ister, niyetse nedir, orda kimse yok mu hadi biraz ses ver,
burada ben sıkıldım yaklaş bana el ver, eninde sonunda goruşeceğiz elbet, şimdilik benden bu kadar iyi bu mesafe

iyice havaya gir havaya gir iyice, ben yorulmam kondisyonum tahtta dj, sahnede buyulerim tam bir bucuk saat,
seyirciyle birleşir bir butun oluruz o an, gozunu kapat ve dinle bence en azından, yuzde yuz gercek ve canlı cokta rahatız burada,
gonlunu sen hoş tut, olacaksın hoşnut, boşluklar dolar yavrum biz boşuna mı koştuk, ayrılmış birbirinden millet, hep uzak blok blok,
sallandıkca kendinden gecmiş sınıflar hep tok, yeni moda glock, bizde ise barış stok, yanlış soyler horoskop ve vakitsiz otmuş horoz,
festivaller ozgurluk, barış demekti n'oldu, insanoğlu İstanbul'da bu kuralı bozdu, neyse bizim işimiz cok dinlemek ve eğlenmek,
dinletmek ve eğlemek gerek beklerler cunku bizde

uzaklaştıkca uzaklaşır insanlar yabancılaştı, ortamlar yabanileşti, kelamlar acayipleşti, saygıysa colde bir yerde her dilde bir aşk şarkısı, korduğumle duğumlenen yollarda arkadaşlıklar, eğlenmekte şart biraz, kafa dağılmadan oynanmaz,
her gun bayram olmaz ancak arada bir coşmak farz, kuruntulardan kurtulmak, kırıntılarla kalmamak,
yosun tutan bir kimse değil de ışığı parlayan olmak, sen sıkma canını ben buradayım her daim, coşturmak icin hazır gonullerde yer varsa, geldiğim yerdeyim, elimde kağıt kalemim, elimde acık kartlarım ve elimde ki mikrofonla

Üst Alt