Son Konu

Ceza Önce Kendine Bak

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Canice Önce Kendine Bak ben bir aygır, sen bir taysın& bırakın ulan ses yankılansın& ben hakiki lakin sen yalansın& ben michael sam sende jackson& kaldır benim için orta parmağını& ekşisin ama insanlığın beceriksiz& yazarım ben kalemim düşey neyzen dedi kalk hepsini hihhhhhhhhhh türk yada kürt, alevi yada sünni, laz yada çerkez, fener yada cimbom& biz puzzle ız, biz anadoluyuz, biz bölünemeyiz, bak bu plaka yerli& ermeni, rum komşumda çoktur fakat aramızda hiçbir problem yoktur& politikada savaş olsa bile geçinip gideriz bize kadar hava hoştur& bizde zihin var benim gibi düşünen fazla& bizi taksim etmek isteyen var, bizi bölebilecek olan değil& bizi gömmek isteyen varsa bu imkansız& biz birlikle özgürlüğün tadını almış bir toplumun torunuyuz& yaşasın uzlaştırma, yaşasın serbest& siz boşverin rap mi ama sorununuz& plakam yerli, dilim türkçe, sakın ürkme& beni bir duy ve 77 den beri burada ektiğimi biçtim yalnızca& gözüme, bak sözünü tut, savaşa değil de& hadi silahı bırak, yaşamana bak yaşam zorlama& karalamadan, kalpleri yaralamadan& bakıyorum yolu yarılamadan uzuyor adam& kısa yol çok bal alıkoyma parmağını koparırlar& balı çalana kovanı armağan eder sana bir su deha vermezler& akbaba gibi uçar her zaman konuşurlar& emeğim fazla ve ben amelede oldum& kanadım yoktu ve ben rap e kondum& yürek sazının bam telinede vurdum, 77 de burada doğdum nakarat göz, gez, arpacık, apaçık görünen bir bakış& bunu kastetmedim lakin nişan al ateş; toplumdaki yeni manâsız felsefe& kovboy gibi yaşamaksa kasıt, gidin amerika sizi bekler& dilediğinizden pozitif zor ve cinnet, paranoyalar kaos ve öfke& rap amerikan markasıysa, cep telefonunuz ve pantolonunuz& amerikanvari dizilerinizle hepiniz sex and the city desiniz& yüzünüzü gerdirip önünüze bakmayı unutun& o kadar fazla serseri geldi geçti, şu anda hiçbiri değil esti bitti ama gör bak ben gene buradayım& zarar yerine ilham veririm ben& karakterim bu çabuk karar veririm& bırak benide gideyim der gibi bakar abes bakan gözlere bu gözlerim& ne başbakan nede şaklaban olmak istedim& yapacağım en iyi işti rap herkes işini yapsaydı zaten ekşimezdi bu kadar hiç& abı hayat suyundan içmiş gibi yaşıyor cümbür cemaat& güya kafaya dikmişçesine yaşıyor herkes& yerli plaka onu ezmez sanıyor& yeryerinden oynarcasına gelen rap bu bak& masaya bir tabak daha koyun& lakin benim etimi yemek yemek zor oyun, çünkü ben bir kurdum siz koyun nakarat faşist düzlük avrupanın rasist yüzünü gördük pasif takılıp ürktük& nazilere özgür veren avrupa teröristleri hadi yakala git& skandal yaratır iskandinav, tıkandı bak yol bok gibi provake ol& sıradaki kim bush gribine de bir tedavi, sıradaki biz kuş gribi gerekçe& handikap fazla, her taraf blok, tıknefes olduk aydınlık değil& fenası var beteri bol benzer bok, barışın olduğu heryer genede kof& kim aklıselim, kim uyanmış, kim kurallı, kim yalanmış& hiç kimse yüzdeyüz günahsız değil, hiç kimse yüzdeyüz suçlu değil& tospembe barıştırma hayallerine birkaç satırda benden eklensin& din, dil, millet ayırmadan gençler kenetlenip sulh u bilsin& hatırla, kalender olan gönül envayi çeşitlilik yoktu& bu memba kuru, suya bel bağlayan erkek bir gün kefenini giyer yada bir çulha nakarat ben bir aygır, sen bir taysın& bırakın ulan ses yankılansın& ben hakiki lakin sen yalansın& ben maykıl sam sende ceksın& kaldır benim için orta parmağını& ekşisin fakat insanlığın yetersiz& yazarım ben kalemim düşey neyzen dedi kalk hepsini (dııt)  

Üst Alt