Son Konu

Ceza Rap Game

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Ceza Rap Game Killa hakan: Yollar karanlıktı karanlıktan kurtulup geldik Her taraf karışık karışıktı yaman bir eldik Şimdi flowlar yerinde hemde soo fresh cool Gel yanıma yaklaş sokul usul usul Rap dedik yürüdük kavga karda kışta buzdu Bizi çekemeyenler önce konuştu sonra sustu Kustu kısmet bilem anlamsız kaldı nargilem Dem dem lem bu bir hiphop game Hiç hiphopı sevmesen sen ne böyle nolacan Hırçın sulardan korkuyorum ama durgun sularda boğulacan Seçtim bu yolu nerden defalarca kapalıydı perdem Gansgta alemine bi kez hayal kafan s?k?l?r cepten Sert is buu fighttan kaçana you Bişey diyen varsa meslek phykipiludu kuu İşte Türkçe style bak uçar fly Canice killa gekko geldi yerden yanlamasına kay Bak işte flow bu aç dinle beati Eee o vakit ne demek lüzumlu killa in the city Baygın baygın bakarsın çünkü için açılır ansızın Yatamıyordum önceleri öfkem ve sinirden Nakarat: Killa Canice ve Gekko alda at bi jeto Budur işte rap game ustarla hepsen Şampanya burda yine kampanya abey Bizde hergün pade lade jade Ceza: Takıldı maskeler operasyonda gençler hepsi 3634 kontrol altındadır tamam Kesin ellerde rap şuan burda canice ve killa hakan G?tü kalkanların g?tü indi burda asayişse berkemal Mekan acilen Kreuzberg her köşede asker Altı paklarların raplerimle gider sinirler Geuk a çitle kazanç ve burda dört emirler Çileden çıkartma bizi yoksa sonradan nolur bilirler Vuran biziz en üstte biz duran biziz Uygun saymayan uygun kalmayan biziz Velakin engellenmişiz kafesleri kıran biziz Alevleyen her ortamı ve burda sahneleri yakıp yıkan biziz Serap görüp düş kuranlar zannedip hesap yapanlar Manâsız gezip kitap yazanlar aşka gelip kıçımda azanlar Taş kafayla düşünce verenler man kafayla dün sönenler Üç paraya adam satarkonuşmaktan da aciz keşmekeş dolup taşan Mutanta içten vaziyet dengesizlik tekrar ve cümbür cemaat azıcık acınacak halde Etrafımız sarılmış dahası hendekler kazılmış Gözlerimde güneş parlar biz hazırız düşman ağlıyor Nakarat: Killa Cinayet ve Gekko alda beygir bi jeton Budur işte rap game ustarla hepsen şampanya burda tekrar kampanya abey Bizde hergün pade lade jade Gekko: Al bi fırtta çek beni herkes beni bekledi Ama önümden titredi düşman şimdi çekmeli Rapim benim demin inmedidirek mahallenin sokağından Sayemizde türkçe rap ilerleyecek düzgünce hack Al sana dehşet style bi flow sol yanımda ingilizce wack Track track yaptım teke teke seni destek Ulaşamzsın rap game bu konuda ben böylece rahattım Ben her zaman vardım bu dinlediğin come back değil Yapacağım tek bi meslek vardı meslek verende yeraltı Sıkıldım çıktım baktım kafileye beati çaktım İşi bilen kim varsa hepsininin yüreğini yaktım Buna saygı göstermeli bu şekilde göstermeli Gekko j bildiğinse kargoşekiler de serseri Benim bildiğim exelim hemen şimdi hiç bir mc ermedi Hırsıyım inatçıyım kupamı elimden vermedim Nakarat: Killa Cinayet ve Gekko alda beygir bi jeton Budur işte rap game ustarla hepsen şampanya burda tekrar kampanya abey Bizde hergün pade lade jade  

Üst Alt