Cinayet Baş Döndürücü Oğlan (feat Ayben) SUÇ OLUŞTURAN: Gel birde burada oyna haspam, mama yer gibi ye şunu olma aslan, beni yer fakat yüzüme içten şahlan, beni bırak önüne bak şaşkın erkek çocuk Tipine bir çeki armoni ver, özenme, cebine para koy aman sakın kimseye verme aman, babanda metroseksüel, tamamda koçum ne işsin ben anlamam Harekete geç hadi kalk azıcık, yüzüme bakıp gülme lan, laf anlatırken saz çalar, kafanda bin bir çeşit, beyim çözmüş her şeyi o kadar emin, hele ancak birde bunu sen avda gör, kızların arkasında kul köle gibi bu senyör, velakin aklı bir karış havada, biraz likör içince kendine kazanç o nankör, başı dönen erkek çocuk, sersemlemiş ördek, siniri kendine herkesin bu reel ve gazla şiştiysen derhal ineceksin, herkesin bir açığı var ve bunu bil, Gel birde burada oyna haspam, mama yer gibi ye şunu olma aslan, beni yer ama yüzüme dürüst şahlan, beni bırak önüne bak şaşkın erkek çocuk AYBEN: Şaşı bakan şaşırır baş döndürücü oğlana ,fena bakan kaşınır yok fakat, boğulana değin konuşur ama yok ama sonu, ona elini veren kolunu kaptırır Çok derse azdır eksik derse yoktur değil derse vardır, ne konuşsa kardır, hiç susmaz kendisi ukaladır, eğer susarsa bir bildiği vardır SUÇ OLUŞTURAN: Yaran varsa gocun bilmiş çocuk, burası bize de der hadi ikile, işin gücün değil senin, kendine gösterdiğin özeni herkese göstermektir irfan, bir sen mi varsın zeki bir sen mi kaldın, ne istediğin belirlenmiş nede yaptığın, kesin olmayan kalmışsın bir başına ve yalnızsın, yönün kaymış ve dümeni de kırmışsın, elindeki son kağıt, işine yaramaz at, biraz kendin ol havanı söndür hadi kalmaz geçe bu tren kalkar, erkenden kalkmazsan eğer sende git yat uyu manâsız ver, en iyisi kafana tarafından takıl süre tam, yine sabahı umma zaten vakit tan, bugüne kadar geçirdiğin tüm süre ham, paketi sağlam, şaşkın erkek çocuk Gel birde burada oyna haspam, mama yer gibi ye şunu olma aslan, beni yer ama yüzüme doğru şahlan, beni bırak önüne bak sersemlemiş erkek çocuk AYBEN: Yaşını sorsan hatırlamaz fakat iki katı görmüş geçirmiş, o feleğin çemberinden geçmiş, biz giderken o tipler dönermiş, her ortama ayak uydurabilir her konuya bir hafıza demeç eder, çok iyi giyinir kalender bilinir o seyyah gezinir ferman edebilir, tam bir maskulen metroseksüel takılır delikanlılığın kitabını yazan adam, felsefik her cümle karışık, her işin üstesinden gelir, allak bullak, emrindeki oysa fazla bilir muhabbete girilir, kompleksleriyle olur ya baş edilir lafa turp sıkar tekrar tekrar kimisi sinsidir kimisi adamı katil edebilir CINAYET: Gel birde burada oyna haspam, mama yer gibi ye şunu olma aslan, beni yer lakin yüzüme içten şahlan, beni bırak önüne bak başı dönen erkek çocuk(2x)