D dagcı Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,900 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 68 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 28 Eyl 2024 #1 Çi Börek Tanımı İçin Malzemeler Hamuru için; Yarım su bardağı su Yarım tatlı kaşığı tuz Aldığı kadar un İç harcı için; 200 gram kıyma 1 küçük soğan Tuz, su, karabiber Çi Börek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Hamur yoğrulur sert bir hamur olacak. Kıyma için; soğan doğranır, baharatları katılır ve biraz su koyulur karıştırılır. Hamurlar küçük bezelere ayrılır ben bu ölçü ile 7 adet çi börek yaptım. Hamur açılır, gereçleri içine yerleştirilip kapatılır, kenarları kesilir, kızgın yağda pişirilir. Afiyet olsun. Çi Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Çi Börek Tanımı İçin Malzemeler Hamuru için; Yarım su bardağı su Yarım tatlı kaşığı tuz Aldığı kadar un İç harcı için; 200 gram kıyma 1 küçük soğan Tuz, su, karabiber Çi Börek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Hamur yoğrulur sert bir hamur olacak. Kıyma için; soğan doğranır, baharatları katılır ve biraz su koyulur karıştırılır. Hamurlar küçük bezelere ayrılır ben bu ölçü ile 7 adet çi börek yaptım. Hamur açılır, gereçleri içine yerleştirilip kapatılır, kenarları kesilir, kızgın yağda pişirilir. Afiyet olsun. Çi Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı