Son Konu

Cicek notları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Kısa cicek notları

Sevgilinize eşinize gondereceğiniz ciceklerin uzerine yazacağınız kısa notlarKısa Cicek uzerine yazılan notlar

Biliyorum bugun kulakların bir başka cınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, ozlediğimi Ellerin titreyecek, gozlerin yollarda kalacak,sende hissedeceksin yureğimde neler hissettiğimi!

Sen benim gozlerimde saf bir gercek,Yureğime bahar getiren bir ciceksinSen bedenimdeki yumuşak kudret,Gonul bahcemde ucuşan bir kelebeksin

imagesciceknotlari5ad914e261dab

Bugunde yarın da yureğin kadar yanındayım ,Kendini yanlız hissettiğinde,elini yureğine koyben hep oradayım!!

Kimbilir hangi akşam,guneşle beraber bende soneceğim,Kimbilir hangi ellerden son suyumu iceceğim,
Belki goremeden oleceğim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEĞiM'

Sahiller dalgayı nasıl beklerse,Gokyuzu mehtabı nasıl ozlerse,Kuru topraklar suya nasıl hasretse,
Sende benim hasretimsin

Senin kanadın olmak isterdim,Ben olmadan ucma diye,Senin baharın olmak isterdim,Ben olmadan acma diye

Benim icin seni gormek suya benzer,Seninle yasamak ise nefes almaya,Susuz uc gun yaşarım ama nefes almadan asla

Sana ne demeliyim bilmiyorum,,Guneşim desem guneş batıyor,Hayatım desem hayat kısa,Gulum desem oda soluyor,Sana canım demeliyimCunku bu can seninle yaşıyor

Guller hep ellerinde acsın,ama dikenleri batmasınSevda hep seni bulsun,ama seni
yaralamasınMutluluk hep yureğine dolsun,ama beni unutturmasın

Ne dil yeter seni anlatmaya,Ne goz kıyar sana bakmaya,Ne ellerim dayanır sana dokunmaya,Ne kollarım uzanır seni sarmaya,Hic omur yeter mi?,Bir sen daha bulmaya bitanesi

Bir nasihat: Kendine dikkat etBir rica: Sakın değisme!Bir Dilek : Beni unutmaBir Yalan : Seni hic sevmiyorumBir Gercek : Seni cok ozluyorum

Gecenin karanlığında, guneşin ışığında,Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi ruyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma

Bırakma beni sevdiğim gidişine dayanamam,Hasret gozyaşlarımla kendimi avutamam…Donerim dersin ama kadere inanamam,Bıraktığın anılarınla, ben sensiz yasayamam

Bakışlar vardır insani omur boyu ağlatanYollar vardır aşılması guc olanKalpler vardır acılarla parcalananVe insanlar vardır hic unutulmayanSanma beni sevipte bırakanlardanBenim sevgim mezara kadar olandan

Bu mesajı silersen benden hoşlanıyorsun,Silmezsen beni istiyorsun,Cevap verirsen beni seviyorsun,
Vermezsen bensiz yapamıyorsun,Hadi bakalım ne yapacaksın?

Üst Alt