Son Konu

Cicek uzerine guzel sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Cicek uzerine guzel kısa sozler

Bu mesajı silersen benden hoşlanıyorsun,Silmezsen beni istiyorsun,Cevap verirsen beni seviyorsun,Vermezsen bensiz yapamıyorsun,Hadi bakalım ne yapacaksın?

Senin kanadın olmak isterdimBen olmadan ucma diye,Senin baharın olmak isterdim,Ben olmadan acma diye

Benim icin seni gormek suya benzer,Seninle yasamak ise nefes almaya,Susuz uc gun yaşarım ama nefes almadan asla

Sana ne demeliyim bilmiyorum,Guneşim desem guneş batıyor,Hayatım desem hayat kısa,Gulum desem oda soluyor,Sana canım demeliyimCunku bu can seninle yaşıyor

Sen bir pınarsın icilen ama kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, varlıgına doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan

Canımdaki her nefes nefesine eklensin, icimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gonlum varlığınla renklensin, sen benim gonlumde yaşadıkca ozelsin

Bir umut vardır hic tukenmeyecek,bir hasret vardır cekilmeyecek, birde olum vardır,bir gun elbet gelecek ama sana olan sevgim ne olecek ne de bitecek

imagescicekuzerineguzelsozler5ad9162a9138b

Sen benim incimdin parıldayan masum guzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum ve bir daha kaybetmiyeyim,diye kalbimin derinliklerine gomdum

Ozlemlerin en guzeli seni ozlemek,Ve hayatin tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek

Kahvaltı hazırladım sana da gonderiyorum,umut dolu omlet,haşlanmış sevgi, bir dilim tutku ,seni seviyorum receli,ve bir de yalnızlık demledim kac şekerli olsun?

Sen, kalbime giren bir sevda kurşunusun,Seni, ya orada bırakacaklar,Ya da, cıkarırken canımı alacaklar aşkım

Her mevsim kalbimde kır ciceğim benim,Dualarım sana gozbebeğim benim,Olsem de vazgecmem tek dileğim benim,Sen benimsin ben de senin,Sonsuza kadar yemin ederim

imagescicekuzerineguzelsozler5ad9162c4de71

Üst Alt