Dalgalar vuruyor sahile,yıldızlar parlıyor sonsuz mavide bende bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde Doğum gunun kutlu olsun
Doğum gununun sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara
Bir yıl daha bitti, ama sakin uzulme zaman cabuk geciyor diye Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin Tum dileklerinin gercekleşmesi dileğimle Nice yıllara
Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik olum kadar acı, sen nefes kadar onemli, canım kadar değerlisin, iyi ki doğdun bitanem
Bugun doğumgunun olduğu icin farklı ve ozel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim icin sadece bugun değil her gun farklı ve ozelsin
Dostluğunun, arkadaşlığının verdiği keyfi sana anlatmam cok zor Kalbim hep seninle İyi ki varsın Birlikte daha nice yaşlara
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en guzelini yaşar, başarı merenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yuzun hep guler, neşeni hic yitirmezsin
Dunyada eşsiz bir guzellik varsa o da kalbindedir Hayatının bundan sonrası kalbinin guzelliği gibi gecsin Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle Doğumgunun kutlu olsun!
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman goremezsin ama senin icin her zaman varolduklarını ve seni duşunduklerini bilirsin Doğumgunun kutlu olsun
Bugun belki de cok kişiden doğumgunu mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğunen farklısı cunku tumuyle sevgiyle yazılmış bir mesaj İyi ki varsın
160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye duşunuyorum ancak aklıma mutlu bir yaş ve sevgi dolu nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor Seni seviyorum
Sesim guzel olmadığı icin sana bir doğumgunu şarkısı soyleyemiyorum Bu yuzdendir ki boyle kısa bir mesaj cekiyorum Mutlu yıllar!
Hmmmm bu mesajı neden cekiyorum, unuttum, inan hic hatırlamıyorum Dur bakayım dur dur buldum imagescicekuzerineyazilandogumgununotlari5ad915c14f667png Doğumgunun kutlu olsun !
Dileğim bugun dilediğin tum dileklerin gercek olması Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugunu seninle kutluyorum Nice yaşlara
Bugun doğumgunun olduğu icin farklı ve ozel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim icin sadece bugun değil her gun farklı ve ozelsin İyi ki varsın
Doğduğun gun bulutları yırtarak, bir guneş gibi etrafına aydınlık sacarak girdin hayata Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara
Geleceğini oluşturacak her yeni gunun bir onceki gunden daha guzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Nice seneler
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en guzelini yaşar, başarı merenlerini tırmanırsın ve dilerim yuzun hep guler, neşeni hic yitirmezsin Doğumgunun kutlu olsun!
Dunyada eşsiz bir guzellik varsa o da kalbindedir Hayatının bundan sonrası kalbinin guzelliği gibi gecsin İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!
Yaşa Sev Gul! Bunlar eksik olmasın yaşamında Yaşın kac olursa olsun her şeyin en guzeli seninle olsun Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara
Bugun bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tum dilekleri vermesini diliyorum Doğumgunun kutlu olsun
Kısa bir mesaj olmalı bu Sana binlerce opucuk ve sevgi yolluyorum buradan Bil ki unutulmadın Doğumgunun kutlu olsun!
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman goremezsin ama senin icin her daim varolduklarını ve seni duşunduklerini bilirsin Bugun beni goremezsen de bil ki yanındayım! Doğumgunun kutlu olsun İyi ki varsın varsın Birlikte daha nice yaşlara
Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek icermektedir Bir dakika icin yaşamın ve seni duşunen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sursun İyi ki doğdun Nice mutlu yaşlara
Bugun belki de cok kişiden doğumgunu mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun iclerinde en farklısı Cunku bu mesajın her harfi tamamen sevgiden oluşuyor Hayatının her doneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum Tum hayallerin gercekleşsin, hayat guneşi her daim seni aydınlatsın! İyi ki doğdun ve iyi ki varsın