Cicek gondereceksiniz ve uzerine ne yazacağınızı bilmiyorsunuz hic dert etmeyin işte sevdikleirnize gondereceğiniz ciceklerin uzerilerine aşağıdaki sozlerden beğendiğiniz guzel sevgi ve aşk sozlerini yazabilirsiniz
Kendini yanlız hissettiğinde elini yureğine koy ben hep oradayım!!
Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz
Hasretinle dağları deleceğim,Bu aşkla kendime geleceğim,Bir omrum daha olsa inan,Yine bir tek seni seveceğim
Adını kalbime aşkla susledim,Yıllar yılı bir tek seni duşledim,Bilmem ki nasıl bir gunah işledim,Selamın geliyor sen gelmiyorsun
Yedi ayrı iklimden,Yedi ceşit arı getirseler,Yedi ceşit arı,Yedi ayrı ciceği dolaşsa,Yedi ayrı cicekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz
Sen yemeğimin tuzu, yureğimin buzu, anasının en guzel kızı Sen kalbimde en tatlı sızı, sen butun varlığımın sevimli hırsızı Sen sevdikce sevilesi ovdukce ovulesi, optukce opulesi, aşık oldukca olunacak aşkımsın
Hani gozler vardır sozleri anlatır, hani sozler vardır gozleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır
Kahvaltı hazırladım sana da gonderiyorum, umut dolu omlet,haşlanmış sevgi, bir dilim tutku ,seni seviyorum receli ve bir de yalnızlık demledim kac şekerli olsun?
Sabahları seviyorum,insanları seviyorum,filmleri ,şarkıları , kitapları,sıcak ekmeği, kalabalık sofraları,cikolatayı, minicik bebekleri,ruzgarda yaprak olmayı,geceleri yıldız olmayı, yaz gecesinde yağmur olmayı sevdimVe en cokta seni sevdim,