Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir oncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden once vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan
Sen benim incimdin parıldayan masum guzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum ve bir daha kaybetmiyeyim
diye kalbimin derinliklerine gomdum
Her mevsim kalbimde kır ciceğim benim,Dualarım sana gozbebeğim benim,Olsem de vazgecmem tek dileğim benim,Sen benimsin ben de senin,Sonsuza kadar yemin ederim
Yaşadığım her an,Seni ozlemeye itiyor beni,Ağır geliyor yokluğun,Beklediğimsin, ozlediğimsin, ozlemimsin
Hani gozler vardır sozleri anlatır, hani sozler vardır gozleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır
Ne zaman tutsam ellerini,Gozlerimin onunden mevsimler gecer,Ne zaman gozlerin gozlerime değse,
Sen benim gozlerimde saf bir gercek,Yureğime bahar getiren bir ciceksinSen bedenimdeki yumuşak kudret,Gonul bahcemde ucuşan bir kelebeksin
Biliyorum bugun kulakların bir başka cınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, ozlediğimi Ellerin titreyecek, gozlerin yollarda kalacak,sende hissedeceksin yureğimde neler hissettiğimi!
Bırakma beni sevdiğim gidişine dayanamam,Hasret gozyaşlarımla kendimi avutamam…Donerim dersin ama kadere inanamam,Bıraktığın anılarınla, ben sensiz yasayamam
Bakışlar vardır insani omur boyu ağlatanYollar vardır aşılması guc olanKalpler vardır acılarla parcalananVe insanlar vardır hic unutulmayanSanma beni sevipte bırakanlardanBenim sevgim mezara kadar olandan
Sen bir pınarsın icilen ama kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, varlıgına doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan
Canımdaki her nefes nefesine eklensin, icimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gonlum varlığınla renklensin, sen benim gonlumde yaşadıkca ozelsin
Sıkıntı cekecek kadar gucum acı cekecek kadar sabrım kalmasa da Seni sevecek kadar kalbim her zaman vardır
Carşıda kaybolan cocuğun elinde soğuyan anne sıcaklığı hızıyla ayrıldın benden,
Oysa ben cay bardağında bırakılan dudak payı kadar bile ayrı kalamam senden…
Bir gece titreyerek uyanırsanBil ki resmini optuğum andır…Bir gun yaşlar suzulurse o guzel gozlerinden