Son Konu

Ciceklere yazılan mesajlar

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
ciceklere yazılan kısa mesajlar

Sevgilinize,eşinize yada kız arkadaşınıza gonderceğiniz ciceklerin uzeirne kısa birbirinden guzel mesajlar ekleyebilirsinizSizlere bu konuda yardımcı olabilmek adına harika mesajlar derledik sayfamızda paylaşıyoruz sizler icin işte en guzel ciceklere yazılacak mesajlar

Sen yemeğimin tuzu, yureğimin buzu, anasının en guzel kızı Sen kalbimde en tatlı sızı, sen butun varlığımın sevimli hırsızı Sen sevdikce sevilesi ovdukce ovulesi, optukce opulesi, aşık oldukca olunacak aşkımsın

Hani gozler vardır sozleri anlatır, hani sozler vardır gozleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır

Ne zaman tutsam ellerini, Gozlerimin onunden mevsimler gecer, Ne zaman gozlerin gozlerime değse,
Samanyolu’nda bir yıldız duşer

Sıkıntı cekecek kadar gucum acı cekecek kadar sabrım kalmasa da Seni sevecek kadar kalbim her zaman vardır

Hani dağlarda dort mevsim erimeyen kar olur ya;yokluğunda yureğimden eksilmeyensin sevgi

Carşıda kaybolan cocuğun elinde soğuyan anne sıcaklığı hızıyla ayrıldın benden,
Oysa ben cay bardağında bırakılan dudak payı kadar bile ayrı kalamam senden…

Hayatta uc şeyi sevdim;Seni,Kalbimi,Umit etmeyi… Seni sevdim sensin diye, kalbimi sevdim seni sevdi diye, Umit etmeyi sevdim belki seversin diye…

Bir gece titreyerek uyanırsan Bil ki resmini optuğum andır…Bir gun yaşlar suzulurse o guzel gozlerindenBil ki bir tanem yokluğundan olduğum andır

Bugunde yarın da yureğin kadar yanındayım , Kendini yanlız hissettiğinde elini yureğine koy ben hep oradayım!!

Seni her duşunduğumde kalbime bir yıldız ciziyorum Benim şimdi kac yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gokyuzum var

Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir oncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden once vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan

Ozlemlerin en guzeli seni ozlemek Ve hayatin tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek

imagesciceklereyazilanmesajlar5ad915f01a1e6

Üst Alt