bilgiliadam
Yeni Üye
Çiçeklerin Bakımlı Anlamları Biri size çiçek verirse şaşırmayıncicekleringizlianlamlari5c5929941a4edpngalt Aldığımız her çiçek bizim bilmediğiniz anlamlar taşırİşte çiçeklerin bilmediğimiz bakımlı anlamları ve ifadelericicekleringizlianlamlari5c5929941dfebgifalt :tik: :tik: :tik: 1549347215 1549347215 cicekleringizlianlamlari5c59299421bc1cicekleringizlianlamlari5c59299421bc1cicekleringizlianlamlari5c59299421bc1 AÇELYA : Nefse egemenlik AÇELYA HİNT : Gerçek şu ancak, herşey bitti!ADAÇAYI Eşler aralarında Biz iyi bir aileyizmesajıdır AKASYA (PEMBE VEYA KIRMIZI): Alımlılık, zerafet ve incelik; Seni beğeniyorum AKASYA (BEYAZ): Dostluk; Bizimki pak bir sevgi, şayet azıcık samimiAKASYA (SARI): Platonik aşk, isimsiz aşık ANANAS: Sen kusursuz birisin! ARDIÇ: Seni koruyacağım! GÜNDÖNDÜ (ÇİÇEK OLARAK) Sana tapıyorum! BADEM Aşkımızın sürmesini ümit ediyorum BİBERİYE: Kutlama ÇAN ÇİÇEĞİ: Aşkımıza sadakatle bağlıyım! ÇİNGÜLÜ: Kibar ve fazla güzelsin!ÇUHA ÇİÇEĞİ: Fazla güzelsin DEFNE: Terfi eden kişilere gönderilir; şan, ün, şatafatanlamı taşır EĞRELTİ OTU: Açık Yüreklilik ELMA: İtiraf etmem icabında, seni görünce şeytana uyasım geliyor; ya senin? ERİK: Sözüme vefalı kalacağımFESLEĞEN: İyi dilekte bulunmak için FULYA: Sevgilim, geri dön! GARDENYA: Beni unutma; gerçek aşkımsın GELİN EL ÇİÇEĞİ: Mutlu olabiliriz GÜL: Sevgiyi açıklama eder GÜL (PEMBE): Arkadaşımsın GÜL (KIRMIZI): Seni seviyorum; ihtirasla bağlıyım sana! GÜL (KIRMIZI & BEYAZ): Birliktelik ricası GÜL GONCASI (KIRMIZI): Genç ve güzelsin HANIMELİ: Sana olan bağlılığım sonsuza değin sürecek HERCAİ MENEKŞE: Beynimi işgal ediyorsun; lakin ben bu durumdan davacı değilim IHLAMUR: Evli çiftler için Seni seviyorumanlamı taşır İSPANYOL YASEMİNİ: Bence, sen çok seksi ve şehvetlisin! KAKTÜS Samimiyet; Aşkımız için zorluklara katlanmalıyız!KAMELYA Hatasız bir aşıksın! KARANFİL Kişinin kendine olan öz saygısını ve güzelliği açıklama eder KARAÇALI Dostluğumuz uzun ömürlü olsun! KARANFİL (KOYU KIRMIZI) Kalbimi kırdın! KARANFİL (PEMBE) Seni unutmayacağım KARANFİL (KIRÇILLI) Üzgünüm, ama sona ermek zorunda KARANFİL (SARI) Beni düş kırıklığına uğrattın! KREZENTEM (BEYAZ) Bana gerçeği söyle! LALE Aşkı açıklama eder LALE (KIRMIZI) Aşkımı itiraf etmek istiyorum! LALE (ALACALI) Gözlerin fazla hoş LALE (SARI) Devasız aşkı ifade eder LEYLAK (MOR) Sana ilk görüşte aşık oldum! LEYLAK (BEYAZ) Hoş ve namuslu birisinMENEKŞE Alçakgönüllüğü açıklama eder MENEKŞE (MAVİ) Sana sadık kalacağım MENEKŞE (MOR) Düşüncelerimi zaptettin! MELEKOTU İlham kaynağımsın MERSİNAĞACI Fazla mutluyum, çünkü seni seviyorum! MİMOZA Artı alıngansın! NANE Sana aleyhinde içimde sıcak hisler besliyorum NERGİS Saygılarımla ORKİDE Aşkım, sen çok güzelsin, sen çok özelsin! ÖKSEKOTU Sorunların üstesinden geleceğim PAPATYA Pak bir kalbin simgesi PAPATYA (BAHÇE) Fikirlerini paylaşıyorum PELESENK Sabırsızlık; Aşkım, daha fazla bekletme! PETUNYA Umudunu yitirme! PORTAKAL Iki Taraflı aşk; Ben de seni seviyorum REZENE Övgüye değer SARDUNYA İçin rahat olsun, daima yanındayım! SARMAŞIK Aşkıma sadığım! SEDİR YAPRAĞI Senin için yaşıyorum SÜSEN ÇİÇEĞİ Sana bir haberim var! SÜSEN ÇİÇEĞİ (SARI) Tutkulu bir aşk YASEMİN Güzel ve çekicisin YENİBAHAR Acını paylaşıyorum ZAMBAK (SARI) Seni neşelendirici ve nazik (albenili) buluyorum!