iltasyazilim
Yeni Üye
Öncesinde 10 ay süren bi sevgilim oldu onca zamandan sonra herşeyi doymuş dolu yaşadıgım ilkleri en fazla yaşadıgım bağlandığım biriydi ciddi mahiyette düşünüyordum yaşıtımdaki erkeklerin çoğunun yaklaşımı kızlara karşısında bellidir ben cinsellik olarak bakmıyordum olaylara yaşım 21 Daha Sonra kızın eski bir sevgilisinin oldugunu biliyordum ve bunu çıkmadan önce anlatmıştı ve gariptir lakin beni en fazla etkileyen de bu olmuştur Dürüstlüğünü ve özverili olduğunu düşünmeye başladım bu arada İlişkiye basladıktan 10gün sonra kafamda soru işaretleri vardı eski sevgilisine döner mi yahut unutamadı mı vb güveniyordum ona sonsuzca fakat içimde bi tezatlık seziyordum sözde herşeyin aydınlatılmadığını düşünüyordum Ve bu çaresizliğimi hiçbir dostuma açamıyordum imajımı sarsacak bi durum gibi gözükeceğinden nedeniyle bigün sosyal medyaya bi mesaj attım güvenmeliyim sevgilime eski sevgilisine döner mi silmişmidir gibisinden Sonradan o güveni onda yakalamıştım ve yazdıgım mesajı bile unutmuştum ilişkinin sonunu hazırladıgımdan habersizdim ya da ilişki bitecekti sebep olmuştu Bi gün o mesaja 85 ay sonra birisi yanıt yazınca bi bildirim geldi telefon kızdaydı oda bunu görünce direkman küstü ve kendi aramızda takdığımız yüzüğü çıkarıp verdi ne kadar konuşmaya çalışsamda yaramadı etraftan olayı gören bi abim zor kullanarak bizi bi odaya kapadı ve gerekli açıklamayı orda yaptım olayın ilişkiden 10 gün sonradan olan bişi olmasını affedilir bi düzeye sokmuyordu Bi şekilde uzlaşma sağlandı ama uzun vakit burukluk sürdü İlişki bozuluyor toparlanıyor bi gün bi gün fazla fena (kanaatim sebep mesaa o kadar dert edilmemeliydi) böyle ilerledi Bi gün konuşmak için çağırdı beni işten çıktım konuşmaya vardığımda ara verelim dedi doğru karar olmadığını söyledim eski sevglisinin sıkıştırdıgını söyledim onu her türlü çözerim dedim Kavga istemediğini söyledi gerekirse nişan düğün çözer uzaklaştırırım nasıl olsa aileler tanışıyor dedimsede kabul etmedi Çözülmemek üzere bağlanan bağlar bitmiş koptu ve yüzüğü çıkarttı koydu masaya bu sefer iki yüzük de benzer masada birbirinin üstündeydi Daha Sonra ben köye gittim 90 km bi uzaklık oda memleketine gdebileceğini veya kuzenine gideceğini söylemişti bi ukte kalmıştı içimde öyle inandırıcı gelmedi Köyde iken içime kurt düştü kuzenine ulaşmaya çalışırken kuzeni bana ulaştı kızı sordu bana olayı anlattım yakın çevrede olabilir desede aklıma eski sevgilisiyle buluşabileceği fikri geliyodu ve benzer gün köye indiğimden 20 dk sonradan tekrar yola çıktım kız çağrılarıma cevap vermiyo ve yurdunda yoktu Geç saate kadar bekledim ve eski sevgilisiyle yurda yürürken gördüm ve o lahza bertaraf oldugum andır Kısa tartışmadan sonra köye geri döndüm
O günden daha sonra hiç bi kıza karşısında ilgi beslememeye başladım Sevemiyordum güvensem bile Tam o esnada diğer bi kızın beni herşeyden çok sevdiğini aşık oldugunu biliyorumdum Fakat ben yeni bi ilişkiden çıktıgım için açılmak istemiyor konumumda yerinde değildi zaten 4 ay bekledim ve o gün kızın bundan böyle benden vazgeçeceğini hissetim ve beni seven birinin peşinden koşmam lazım dedim öneri ettim Sonra yeni sevgilimlede ailevi ve benim onu tam sevmemem aşık olamam kaygılarıyla ayrıldık 5 ay sürmüştü
çok iyi birisiydi fakat fazla aşık düzeyde sevmiyordum başlıca sorun ailemin karşısında çıkmasıydı ayrı illerdeydik sık ziyaret edemiyordum Ailemle iyi olup denge kurabilmek için o ile kalıcı yerleşemiyordum komşu il olmasına karşın Gün geldi herşey patlak verdi ağız dalaşı sevgiye aşka geldi benim sevgimin ne derecede oldugunu kasten başlamıştık zaten Bilmiyorum ziyaret edebilseydim sonu böyle olurmuydu Daha Sonra sabırlı olmamızı söyledim o yeteri kadar sabırlı oldugunu kızgınca açıklama etti olmaz olsun böyle ilişki gibisindende konuşunca bende bitirdim içten mu yaptım? (5ay sürdü)
ASIL SORUM BUDUR , OKUYAN VE CEVAPLAYAN HERKESİ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM
O günden daha sonra hiç bi kıza karşısında ilgi beslememeye başladım Sevemiyordum güvensem bile Tam o esnada diğer bi kızın beni herşeyden çok sevdiğini aşık oldugunu biliyorumdum Fakat ben yeni bi ilişkiden çıktıgım için açılmak istemiyor konumumda yerinde değildi zaten 4 ay bekledim ve o gün kızın bundan böyle benden vazgeçeceğini hissetim ve beni seven birinin peşinden koşmam lazım dedim öneri ettim Sonra yeni sevgilimlede ailevi ve benim onu tam sevmemem aşık olamam kaygılarıyla ayrıldık 5 ay sürmüştü
çok iyi birisiydi fakat fazla aşık düzeyde sevmiyordum başlıca sorun ailemin karşısında çıkmasıydı ayrı illerdeydik sık ziyaret edemiyordum Ailemle iyi olup denge kurabilmek için o ile kalıcı yerleşemiyordum komşu il olmasına karşın Gün geldi herşey patlak verdi ağız dalaşı sevgiye aşka geldi benim sevgimin ne derecede oldugunu kasten başlamıştık zaten Bilmiyorum ziyaret edebilseydim sonu böyle olurmuydu Daha Sonra sabırlı olmamızı söyledim o yeteri kadar sabırlı oldugunu kızgınca açıklama etti olmaz olsun böyle ilişki gibisindende konuşunca bende bitirdim içten mu yaptım? (5ay sürdü)
ASIL SORUM BUDUR , OKUYAN VE CEVAPLAYAN HERKESİ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM