D dagcı Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,900 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 68 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 24 Kas 2023 #1 Çikolata Soslu İrmik Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 1 litre süt 12 yemek kaşığı irmik 10 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı hindistan cevizi Üzeri için; 1 paket çikolata sosu (2 buçuk su bardağı ile hazırlanacak) Hindistan cevizi Çikolata Soslu İrmik Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır 1 litre sütü tencereye alıp irmik, şeker,vanilya ve hindistan cevizimizi ekliyoruz (orta ateşte pişirelim). Sonra ıslatılmış borcama döküyoruz. 2. 5 su bardağı süte çikolata sosunu koyalım hazırladığımız çikolata sosunuda irmiğin üstüne dökelim. Üstüne hindistan cevizimizle süsleyelim. (ben öyle yaptım dilerseniz katmayada bilirsiniz ). 1 gece buzdolabında bekletelim soğuk servis yapalım ama; (ben dayanamayıp 5saat bekletim ). Not: (Eylül Yıldırım abla’dan gördüm çok beyendim bende denedim paylaşmak istedim teşekkür ederim). Çikolata Soslu İrmik Tatlısı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Çikolata Soslu İrmik Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 1 litre süt 12 yemek kaşığı irmik 10 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı hindistan cevizi Üzeri için; 1 paket çikolata sosu (2 buçuk su bardağı ile hazırlanacak) Hindistan cevizi Çikolata Soslu İrmik Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır 1 litre sütü tencereye alıp irmik, şeker,vanilya ve hindistan cevizimizi ekliyoruz (orta ateşte pişirelim). Sonra ıslatılmış borcama döküyoruz. 2. 5 su bardağı süte çikolata sosunu koyalım hazırladığımız çikolata sosunuda irmiğin üstüne dökelim. Üstüne hindistan cevizimizle süsleyelim. (ben öyle yaptım dilerseniz katmayada bilirsiniz ). 1 gece buzdolabında bekletelim soğuk servis yapalım ama; (ben dayanamayıp 5saat bekletim ). Not: (Eylül Yıldırım abla’dan gördüm çok beyendim bende denedim paylaşmak istedim teşekkür ederim). Çikolata Soslu İrmik Tatlısı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı