M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 17 May 2024 #1 Çikolatalı Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı İçin Materyaller 125 gram tereyağı 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un 1 litre süt 1 paket vanilya Ganaj İçin 50 gram krema 1 paket çikolata Krema ve çikolatayı benmari adabı erittim soğuduktan sonra kullandım Çikolatalı Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Tereyağında unu kokusu çıkana kadar kavurun. Süt, ve şekeri ilave edin kaynayana kadar daima karıştırın vanilya ekleyip ocaktan alın. Islattığınız rastgele bir kalıba tavuk göğsü tatlısını dökün, güzelce soğuduktan sonra karşıt çevirip, dilediğiniz halde süsleyin. Tıpkı tatlıyı borcamda yapıp üzerine de ganaj döküp süsleyebilirsiniz
Çikolatalı Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı İçin Materyaller 125 gram tereyağı 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un 1 litre süt 1 paket vanilya Ganaj İçin 50 gram krema 1 paket çikolata Krema ve çikolatayı benmari adabı erittim soğuduktan sonra kullandım Çikolatalı Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Tereyağında unu kokusu çıkana kadar kavurun. Süt, ve şekeri ilave edin kaynayana kadar daima karıştırın vanilya ekleyip ocaktan alın. Islattığınız rastgele bir kalıba tavuk göğsü tatlısını dökün, güzelce soğuduktan sonra karşıt çevirip, dilediğiniz halde süsleyin. Tıpkı tatlıyı borcamda yapıp üzerine de ganaj döküp süsleyebilirsiniz